in

Mann frifunnet for voldtekt av 14-år gammel jente. Nå raser faren på Facebook.

«Datteren vår var klar nok i hodet til å skrike, til tross for slagene som svinet tildelte henne i ansiktet og på kroppen i løpet av den halvannen timen voldtekten varte. Det tok slutt når gjester rev døren opp og fikk svinet av henne.»

Dette er innledningen på Facebook-innlegget til en meget fortvilet pappa. Hendelsen har skapt store overskifter i Danmark den siste uken hvor saken nylig var oppe for retten. Saken omhandler en 19 år gammel gutt som var tiltalt for voldtekt av en 14 år gammel jente.


Mannen ble frikjent da retten mente at jenten ikke var så beruset eller påvirket, at hun ikke kunne si i fra at han måtte stoppe.

Om jenten var utsatt for vold eller tvang var ikke en del av anklagen. Retten vurderte at jenten hadde vært i stand til å si i fra, da den 19-år gamle gutten tok henne med seg inn på et rom og gjennomførte samleie med henne. Hendelsen fant sted under en privat fest.

Det hele holdt på frem til jenten ropte febrilsk om hjelp, og samleiet ble avbrutt av andre gjester på festen. Den 19-år gamle gutten er nå frikjent for voldtekt, men kjent skyldig i seksuell omgang med et barn under 15 år. Han fikk 30 dagers betinget fengsel.
Nå raser jentens far på Facebook. Han beskriver sitt syn på saken i teksten under.

 

Hei alle. 

Som dere nok vet nå ble vår datter på 14 år utsatt for en brutal voldtekt av en 19 år gammel mann i desember 2015. Retten har nå frifunnet mannen for voldtekt? Men gitt han en betinget dom på 30 dager for seksuell omgang med en mindreårig? Årsaken er frifinnelse.

Datteren vår var klar nok i hodet til å skrike, til tross for slagene som svinet tildelte henne i ansiktet og på kroppen i løpet av den halvannen timen voldtekten varte. Det tok slutt når gjester rev døren opp og fikk svinet av. 

Det er åpenbart tillatt å voldta barn, så lenge de er ved bevissthet. Vær snill å del deres mening om dette på sosiale medier slik at svinet ikke får gå fri og at andre barn ikke skal oppleve dette.

Farens innlegg blir nå delt i tusentall og i innlegget kommentarfelt utdyper han:

«På Rigshospitalets traumesenter konstaterer de at svinet har mishandlet vår datter så grovt at hun blødde fra underlivet, hadde bloduttredelser og skreket så voldsomt at hun hadde mistet stemmen. Nå flere måneder senere lider vår datter av angst og har menstruasjon som varer i opp til 25 dager om gangen.» 

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

To kunstneriske besteforeldre lager smykker ut av barns tegninger – dette kan du bære med stolthet!

Han går bortover gaten sammen med 5 hunder. Men når vi ser nærmere etter? Imponerende!