lørdag, desember 7, 2019
Nyheter Mann kastet ut av Sushi buffet - spiste for...

Mann kastet ut av Sushi buffet – spiste for mye

-

Vel er det godt med sushi – men kunne du spiste 100 tallerkener på en kveld? Det klarer den tyske ironman-deltakeren Jaroslav Bobrowski.

The Local skriver om den tyske mannen som er vant til å spise enorme mengder mat for å få nok energi til de tunge løftene han skal ta som ironman.

For en sushirestaurant var det dårlig nytt for budsjettet deres å få denne karen på besøk.

Jaroslav Bobrowski besøkte nemlig restauranten Running Sushi forrige uke. Dette er en restaurant som er av typen «spis så mye du orker». Men til slutt måtte restauranten sette ned foten.

«Han spiste for fem personer. Dette er ikke normalt,» sier eieren til den tyske avisen Passauer Neue Presse.

100 tallerkener 

Bobrowski følger en spesiell diett. Den går ut på at han ikke skal spise på 20 timer, før han da spiser til han blir stappmett.

Mannen spiste 100 tallerkener med sushi. Foto: Pixabay

På sushirestauranten tilsvarte dette 100 tallerkener med sushi, skriver The Local. Eieren av restauranten ga klar beskjed til Bobrowski at de ikke lenger ønsket han velkommen til restauranten deres.

LES OGSÅ: Koreaner ble syk etter å ha spist sushi. Måtte amputere hånd og underarm for å overleve

«Da jeg gikk til kassa for å betale, ønsket jeg å gi tips. Men kelneren tok ikke i mot. Derimot kom eieren og ga meg beskjed om at jeg er utestengt fra restauranten fordi jeg spiser for mye. Jeg er sjokkert,» sier mannen til The Local.

Bobrowski forteller videre i intervjuet at dietten hans fungerer utmerket. Han er 172 centimeter høy og veier 79 kilo. Fettprosenten hans er under ti prosent, sier han.

Kjenner du noen som kunne gått like «bananas» på en sushi-buffet? Del artikkelen med dem! 

Lik oss på Facebook for flere saker:

Neste artikkel ⬇Neste
Scroll ned

Lisa Tønne med ny karriere – Blir travkusk

Komiker og podcaster Lisa Tønne har som mål å debutere som travkusk til våren. De to siste månedene har hun trent hardt i en...

Etter sønnen tok livet sitt, fant Tove Irene et helt bokmanus på pc-en hans

Sivert (20) valgte å avslutte livet sitt en natt i februar for snart fire år siden. Da foreldrene hans kom til hybelen, sto pc-en...

Farmen-Agna om lammelsene etter blåttbittet: – Visste ikke hvor galt det var

Søndag er det semifinale i Farmen. Og en av de tre som står igjen, er Agna Hollekve. Hun fikk påvist borreliose under oppholdet etter...