in

Mann kastet ut av Sushi buffet – spiste for mye

Vel er det godt med sushi – men kunne du spiste 100 tallerkener på en kveld? Det klarer den tyske ironman-deltakeren Jaroslav Bobrowski.

The Local skriver om den tyske mannen som er vant til å spise enorme mengder mat for å få nok energi til de tunge løftene han skal ta som ironman.

For en sushirestaurant var det dårlig nytt for budsjettet deres å få denne karen på besøk.


Jaroslav Bobrowski besøkte nemlig restauranten Running Sushi forrige uke. Dette er en restaurant som er av typen «spis så mye du orker». Men til slutt måtte restauranten sette ned foten.

«Han spiste for fem personer. Dette er ikke normalt,» sier eieren til den tyske avisen Passauer Neue Presse.

100 tallerkener 

Bobrowski følger en spesiell diett. Den går ut på at han ikke skal spise på 20 timer, før han da spiser til han blir stappmett.

Mannen spiste 100 tallerkener med sushi. Foto: Pixabay

På sushirestauranten tilsvarte dette 100 tallerkener med sushi, skriver The Local. Eieren av restauranten ga klar beskjed til Bobrowski at de ikke lenger ønsket han velkommen til restauranten deres.

LES OGSÅKoreaner ble syk etter å ha spist sushi. Måtte amputere hånd og underarm for å overleve

«Da jeg gikk til kassa for å betale, ønsket jeg å gi tips. Men kelneren tok ikke i mot. Derimot kom eieren og ga meg beskjed om at jeg er utestengt fra restauranten fordi jeg spiser for mye. Jeg er sjokkert,» sier mannen til The Local.

Bobrowski forteller videre i intervjuet at dietten hans fungerer utmerket. Han er 172 centimeter høy og veier 79 kilo. Fettprosenten hans er under ti prosent, sier han.

Kjenner du noen som kunne gått like «bananas» på en sushi-buffet? Del artikkelen med dem! 

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

To av de tre savnede etter ulykken i Tokagjelet er funnet

par

11.000 par har svart: Dette er hemmeligheten bak et godt parforhold