tirsdag, februar 18, 2020
Nyheter Mann kastet ut av Sushi buffet - spiste for...

Mann kastet ut av Sushi buffet – spiste for mye

-

Vel er det godt med sushi – men kunne du spiste 100 tallerkener på en kveld? Det klarer den tyske ironman-deltakeren Jaroslav Bobrowski.

The Local skriver om den tyske mannen som er vant til å spise enorme mengder mat for å få nok energi til de tunge løftene han skal ta som ironman.

For en sushirestaurant var det dårlig nytt for budsjettet deres å få denne karen på besøk.

Jaroslav Bobrowski besøkte nemlig restauranten Running Sushi forrige uke. Dette er en restaurant som er av typen «spis så mye du orker». Men til slutt måtte restauranten sette ned foten.

«Han spiste for fem personer. Dette er ikke normalt,» sier eieren til den tyske avisen Passauer Neue Presse.

100 tallerkener 

Bobrowski følger en spesiell diett. Den går ut på at han ikke skal spise på 20 timer, før han da spiser til han blir stappmett.

Mannen spiste 100 tallerkener med sushi. Foto: Pixabay

På sushirestauranten tilsvarte dette 100 tallerkener med sushi, skriver The Local. Eieren av restauranten ga klar beskjed til Bobrowski at de ikke lenger ønsket han velkommen til restauranten deres.

LES OGSÅKoreaner ble syk etter å ha spist sushi. Måtte amputere hånd og underarm for å overleve

«Da jeg gikk til kassa for å betale, ønsket jeg å gi tips. Men kelneren tok ikke i mot. Derimot kom eieren og ga meg beskjed om at jeg er utestengt fra restauranten fordi jeg spiser for mye. Jeg er sjokkert,» sier mannen til The Local.

Bobrowski forteller videre i intervjuet at dietten hans fungerer utmerket. Han er 172 centimeter høy og veier 79 kilo. Fettprosenten hans er under ti prosent, sier han.

Kjenner du noen som kunne gått like «bananas» på en sushi-buffet? Del artikkelen med dem! 

Neste artikkelNeste
Scroll ned

Lille Freya ble født alt for tidlig – smilet til den premature babyen har rørt tusenvis

Det å skulle ta imot et barn som fødes for tidlig er nok en angstfull opplevelse for de fleste foreldre. Spørsmålene er sannsynligvis mange,...

Den fire år gamle gutten overtaler familien sin til å adoptere en hjemløs, gammel mann

Fireåringen gikk den samme ruten til og fra barnehagen sammen med mammaen sin hver eneste dag. Og hver dag gikk de forbi en eldre,...

Slik gikk det med Angelina Jordan i finalen av «America’s Got Talent: The Champions»

Etter at Angelina Jordan gikk videre i «America’s Got Talent» har hun vært på "alles lepper". I natt ble resultatene av finalen avslørt.   14-år...