lørdag, januar 16, 2021

Mann oppdaget gigantisk edderkopp på baderommet sitt. Og så ble det verre

Mest lest nå

Vi begynner denne artikkelen med en liten advarsel. Har du araknofobi (frykt for edderkopper), bør du kanskje bla videre til neste. Så heldig var nemlig ikke den australske huseieren som bare går under kallenavnet «EddieAteDynamite» på det populære nettstedet Reddit, for han fikk forleden et prakteksemplar av en såkalt jaktedderkopp inn på baderommet sitt, og han hadde ingen sjanse til å slippe unna.

Dette skjedde i området Mount Dandenong, ikke så langt fra Melbourne. Det er Daily Mail som melder dette.


Foto: Reddit

Mannen, som vi bare kjenner som «EddieAteDynamite» på Reddit, er selverklært araknofob, hvilket satte ham helt ut av spill da han oppdaget det store insektet kravle rundt på baderomsveggen.

Han fikk imidlertid tatt seg sammen nok til å få tatt et bilde av krabaten, som han etterfølgende delte på nettet for å få klarhet i hva det var for noe.

Foto: Reddit

Gravid hunnedderkopp

Bildet ble delt med tittelen «stor jaktedderkopp på baderommet mitt», men som om ikke det var nok, hadde flere av brukerne på Reddit flere skremmende nyheter til ham. Etter å ha studert beistet nærmere, kunne de komme med følgende opplysning til ham; sannsynligvis var det en gravid hunnedderkopp.

Ser man nøyere etter, ser man at den bærer rundt på en sekk med egg på ryggen, og hvis han ikke snart fikk gjort noe med denne edderkoppen ville han sannsynligvis ende opp med adskillig flere enn kun denne ene. Kanskje flere hundre!

Foto: Reddit

– Som det ser ut kan du godt forberede deg på en del flere jaktedderkopper. Jeg ville flytte henne (edderkoppen), skrev en av brukerne til EddieAteDynamite.

– Hun har ryggen full av små babyer, skrev en annen.

Selv har den skremte huseieren siden fortalt at han hellere ville ha en slange løs på badeværelset.

LES OGSÅ: Skulle drepe edderkopp – endte opp med å brenne ned hele huset

– Som så mange andre lider jeg av araknofobi. Hvis det hadde vært en slange hadde jeg ikke hatt noen problemer med å gå tettere på, men dette er det tetteste jeg tør å komme den nå, skrev EddieAteDynamite, da flere spurte etter bilder tatt tettere på edderkoppen.

Seneste opplysninger i saken forteller at det har lykkes den stakkars mannen å få fjernet den store edderkoppen til et sted «en god spasertur hjemmefra», og nå håper han bare at hverken edderkoppen eller barna hennes finner veien tilbake igjen. 

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter