Forsiden Dyr Mann reddet hjelpeløs blekksprut - så viste den sin takknemlighet

Mann reddet hjelpeløs blekksprut – så viste den sin takknemlighet

-

Jeg lar med stadig overraske over hva dyr kan få seg til å gjøre, og denne historien er ikke noe unntak.

Denne videoen viser en mann som bestemmer seg for å redde en strandet blekksprut, og hva den lille krabaten gjør til gjengjeld? Ja, du må nesten se det med dine egne øyne.

Sannsynligvis hadde blekkspruten ikke fulgt med tidevannet ut på jakt etter noe å spise, og endte opp alene og utsatt på stranden. Inntil en barmhjertig sjel oppdaget den, fylte et plastkrus med vann og forsiktig flyttet den tilbake til havet hvor den hører hjemme.

Viste sin takknemlighet 

Først virker det som om blekkspruten blir liggende og summe seg litt, før den forsiktig trekker seg unna, for så å ombestemme seg og kommer tilbake til redningsmannen. For å takke for hjelpen, som nå en blekksprut kan gjøre det.

Se hele redningsaksjonen – og dyrets fantastiske måte å takke på i videoen nedenfor:

Populært

Eivind Ertesvåg
Jeg opprettet Sosialnytt i 2014. Da med formål om å spre gladsaker og inspirerende historier, fremfor all negativiteten som ofte preger nyhetsbildet. Siden den gang har siden vokst og Sosialnytt har i dag flere skribenter og tusenvis av engasjerte lesere. Jeg har studert webkommunikasjon og er også utdannet sosionom. På fritiden opptar familie, venner og livet som småbarnsfar det meste av tiden min. .