Hjem Nyheter Mann stjal en lasermåler fra politiet under trafikkontroll

Mann stjal en lasermåler fra politiet under trafikkontroll

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

En mann utnyttet en hektisk situasjon og stjal en lasermåler fra politiet under en trafikkontroll i Rælingen torsdag kveld.

Hendelsen fant sted da en patrulje fra Utrykningspolitiet (UP) var i ferd med å gjennomføre en rutinekontroll på Nedre Rælingsveg rundt klokken 21. Patruljen oppdaget en bilist som nektet å stanse for kontroll, noe som førte til at de umiddelbart satte etter vedkommende.

– Laseren ble stående igjen da patruljen kastet seg i bilen og kjørte etter en sjåfør som ikke ville stanse for kontroll, forteller operasjonsleder Håkon Hatlen i Øst politidistrikt til Romerikes Blad.

I kaoset som oppsto benyttet en annen bil, med to personer, anledningen til å ta med seg lasermåleren og forsvant raskt fra stedet.

Operasjonsleder Henrik Larsen i Øst politidistrikt opplyser til NTB at politiet fikk et viktig spor da et vitne klarte å ta et bilde av de antatte tyvene og deres kjøretøy.

– Heldigvis for oss hadde et vitne tatt et bilde av lasertyvene, så vi kunne ganske raskt nøste oss frem til bileieren, som vi har vært i kontakt med, sier Larsen.

Selv om politiet har en god idé om hvem gjerningspersonene er, er selve lasermåleren fortsatt ikke funnet. Operasjonslederen understreker at dette utstyret er kostbart og av begrenset nytte for andre enn politiet.

– Nå arbeider vi med å finne ut hvor lasermåleren er blitt av, legger han til.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com