Hjem Viralt Mann tar nydelig naturbilde – fanger genialt øyeblikk i bakgrunnen

Mann tar nydelig naturbilde – fanger genialt øyeblikk i bakgrunnen

Da Gavin Best var ute på tur og så på den nydelige utsikten, stoppet han opp for å ta et fantastisk bilde – og ble overrasket over det han tilfeldigvis fanget i bakgrunnen.

Å fange det perfekte bildet er en kunst. Du må ha rett vinkel, belysning og alt det andre på stell for å lande det gjeve blinkskuddet. Det kan ta lang tid for fotografer, både profesjonelle og hobbyfotografer, å mestre dette. Men noen ganger – på sjeldne tilfeller – kan du treffe blink på første forsøk. For Gavin Best skjedde nettopp dette, helt uten at han var klar over det selv.

43-åringen var på tur med vennene sine i Belfast på nyttårsaften da han bestemte seg for å ta en pause og fange øyeblikket med kameraet.

Han forteller til britiske Mirror:

– Da jeg så på bildene etterpå på mobilen min, la jeg ikke merke til noe spesielt; det var først noen dager senere da jeg bladde gjennom bildene på datamaskinen at jeg la merke til noe der borte, så jeg zoomet inn.

Gavin klarte å fange øyeblikket da noen hoppet i luften, antakelig for å bli tatt bilde av.

– Jeg syntes det var et vanvittig sammentreff at jeg tilfeldigvis fanget akkurat det øyeblikket – jeg hadde ikke engang innsett at det var noen der borte da jeg tok bildet, sier fotografen og fortsetter:

– Rent tilfeldig var timingen perfekt, og det skapte et morsomt bilde. Det ville vært ganske sprøtt om du klarte å gjøre det når du prøve.

Han delte bildet på Twitter, og det har nå blitt likt mer enn 1,200 ganger.

Her er bildet:

mann hopper
Foto: Twitter

– Jeg postet bildet på Twitter fordi jeg syntes det var litt spesielt og verdt å dele, sier Gavin.

I en verden hvor vi konstant jakter på det perfekte skuddet, minner Gavin Bests tilfeldige mesterverk oss på at de beste øyeblikkene ofte er de vi ikke engang vet at vi fanger. Hvem vet – neste gang du tar et bilde, kan du også ende opp med et uventet mesterverk skjult i bakgrunnen.

Om Sosialnytt

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg


Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com