in , ,

Mannen ble skilt fra hunden sin under krigen – Se den hjertevarme gjenforeningen i Bucha

Russlands krigføring mot Ukraina er grusom. De mange tragiske historiene og bildene av menneskelige tragedier er endeløse. Men det finnes også noen lysglimt i den mørke tilværelsen.

Det er ikke bare mennesker som splittes i Ukraina. Svært mange har også mistet kjæledyrene sine, og mange gjør sitt beste for å beskytte dem fra bombene.

Du husker kanskje Alisa som tok sin 17 år gamle hund på skuldrene og gikk over grensen til Polen?


Det siste døgnet har en hjertevarm video spredd seg i rekordfart på internett. Den viser øyeblikket hvor en hund blir gjenforent med eieren etter at de ble separert av krigen.

Den emosjonelle gjenforeningen fant sted i Bucha, en by der russiske styrker har blitt anklaget for å ha utført grusomheter mot sivile, inkludert tortur, drap og voldtekt.

Under gjenerobringen av byen fant frivillige fra Kastus Kalinouski-bataljonen, en hviterussisk enhet som kjemper med Ukraina, en hund vandrende i gatene. Det skriver Independent.

Bataljonen reddet huskyen, som heter Nessie, og begynte å prøve å finne eierne hennes – noe de lyktes med.

I videoen som viser den følelsesmessige gjenforeningen kan man se Nessie gå sakte over en parkeringsplass, helt til hun ser eieren sin. Da slipper hun gleden løs!

I en uttalelse som ble delt sammen med videoen, uttaler Kastus Kalinouski-bataljonen: «Så lenge noen behandler mennesker som dyr, kjemper vi for livene til ikke bare mennesker, men alle dyr!»

Ukrainske tjenestemenn har sagt at likene til minst 410 sivile har blitt oppdaget i Bucha og andre byer rundt Kiev, etter at russiske styrker har trukket seg tilbake.

Se på dette:

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Jo, det ER snø i påskefjellet! Slik er føreforholdene i fjellet

Dyrevernorganisasjon: Russiske tropper overlot 222 hunder på dyrevernsenteret til en forferdelig død uten mat og vann – innelåst i burene sine