in ,

Mannen bryter helt sammen da han finner den savnede hunden sin. Se den tårevåte videoen

Foto: privat / facebook

Alan Whitton fra England var ute og gikk tur med hunden sin, Mitzi, en ett år gammel Jack Russell terrier, da den ble skremt av et stort dyr, og løp avgårde. To dager senere, fant Alan igjen Mitzi i et bortgjemt revehi.

Alan ble helt fortvilet da Mitzi forsvant. Han lette og lette etter den kjære vennen sin, men etter to dager med intens leting, var hun fortsatt savnet. Alan begynte å frykte det verste.

Så etterlyste Alan den savnede hunden sin på Facebook. Og reaksjonen han fikk blåste han helt over ende. Folk engasjerte seg voldsomt i søket etter Mitzi, og etter kort tid lette «hele» lokalsamfunnet etter henne. Det skriver Inspire More.


Foto: privat / facebook

Hørte klynking

To dager etter at Mitzi forsvant, fikk Alan en telefon fra en hundeeier som hadde vært ute på tur med de to hundene sine. Den fremmede damen fortalte at hundene hadde luktet veldig intenst rundt et revehi. Kunne Mitzi ha gjemt seg nedi der?

Alan satt seg i bilen og reiste sporenstreks ut til revehiet damen hadde observert. Med på turen, ble også flere av de frivillige som hadde engasjert seg i Mitzis forsvinning.

Alan hadde tatt meg seg Mitzis favorittleke. Og da han kom til revehiet, klemte han på leken, så den ga fra seg et langt pip. Og langt nedenfra revehiet, hørte han klynking.

Foto: privat / facebook

Tårene renner

Alan la seg ned på alle fire og begynte å grave. Noen av de andre frivillige filmet episoden og la den ut på Facebook. I videoen får vi se hvordan Alan jobber for å få ut hunden sin, og den rørende gjenforeningen når de to endelig er sammen igjen. Alan klarer ikke holde tårene tilbake.

Bortsett fra at Mitzi var redd og møkkete, var hun uskadet og i fin form.

Etter redningsaksjonen, har Alan gjentatte ganger takket lokalsamfunnet på Facebook for at de stilte opp i letingen og redningen av Mitzi.

Her kan du se den rørende videoen:

LES OGSÅ: Her kan du bli fengslet for å forlate hunden i kulden

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Maskorama: «Alle» tror dette er Birgit Skarstein

vekt

Fedme: Skyldes det oppvekstmiljø eller gener?