Forsiden Dyr Mann døde på tragisk vis i en bilulykke - se det sterke...

Mann døde på tragisk vis i en bilulykke – se det sterke øyeblikket da hesten hans tok farvel

Den brasilianske mannen Wagner Lima kom ut for en bilulykke på nyttårsaften 2016. Livet sto dessverre ikke til å redde.

Wagner eide en hest, et dyr som betydde alt for han. Hesten som heter Sereno var på samme måte umåtelig glad i eieren sin.

Alle visste om det spesielle båndet mellom Wagner og Sereno, så da begravelsen skulle finne sted var det helt naturlig at også hesten fikk ta farvel med sin kjære eier og venn.

Wagner Lima
Wagner Lima og hesten. Foto: Skjermdump / Youtube

«Denne hesten betydde alt for han, og det var akkurat som om hesten forsto at dette var et siste farvel», forteller broren til Wagner til Fox News.

De to bodde i Brasil. Hver eneste dag dro de på turer sammen, og gjennom åtte år var de hverandres bestevenn.

LES OGSÅ
Hunder slaktes for å bli festivalmat

Men en skjebnesvanger dag inntraff tragedien. Wagner var på tur med motorsykkelen da han havnet i en bilulykke. Livet sto ikke til å redde. 

I starten var Sereno forvirret, hvor var bestevennen og eieren blitt av?

LES OGSÅ
Fikk nærkontakt med ulv. Filmet hendelsen

Familien ønsket derfor at hesten skulle få delta i begravelsen. For å forstå. Men også for at Wagner selv hadde ønsket det.

Wagners bror, Wando, leiet hesten til kirken da begravelsen fant sted. 

wagner lima
Hesten fikk tatt farvel med eieren sin. Foto: Skjermdump / Youtube

Og hesten forsto. Da begravelsesbilen kom med kisten, begynte hesten å vandre rundt kisten mens han luktet på den. Etter hvert begynte hesten å lage sørgelyder.

Foto: Skjermdump / Youtube

Heldigvis ble hesten boende i familien til Wagner, se den rørende sekvensen nedenfor. Dyr forstår ofte mer enn vi mennesker tror!

Eivind Ertesvåg
Jeg opprettet Sosialnytt i 2014. Da med formål om å spre gladsaker og inspirerende historier, fremfor all negativiteten som ofte preger nyhetsbildet. Siden den gang har siden vokst og Sosialnytt har i dag flere skribenter og tusenvis av engasjerte lesere. Jeg har studert webkommunikasjon og er også utdannet sosionom. På fritiden opptar familie, venner og livet som småbarnsfar det meste av tiden min. .

Mest lest nå

Hunder slaktes for å bli festivalmat

Urovekkende bilder viser at hunder blir brent levende før en årlig hundekjøtt festival i Kina under feiringen av sommersolverv. Ifølge den britiske avisen Independent blir...

Alexander Rybak: «Jeg er konstant redd for å leve»

Alexander Rybak har hatt en del utfordringer med sykdom det siste året. Nå deler han en tekst på Instagram, som får fansen til å...

Fire barn syke etter å ha spist giftig plante. Advarer foreldre – likner på sukkererter

Barna var på SFO da de spiste av den meget giftige planten Gullregn. De syns planten liknet på sukkererter. Barna ble så dårlige at de...

Forskere frykter at foreldres mobilbruk gir barna atferdsproblemer

Flere helsesøstre har ropt varsku om foreldres mobilbruk. De mener at barn kan bli skadelidende av foreldres manglende tilstedeværelse. Nå henger forskere seg på. Amerikanske...

Nytt bilde av Elvis Presleys barnebarn får folk til å steile

Elvis datter, Lisa Marie Presley, skaper overskrifter etter at hun la ut et bilde av sine fire barn. Fansen blir helt lamslått over hvordan...