Forsiden Historier fra livet Denne mannen drepte og dumpet sin 3-år gamle sønn - Kan slippe...

Denne mannen drepte og dumpet sin 3-år gamle sønn – Kan slippe fengselsstraff

Aliya Zilic ble arrestert og tvangsinnlagt på psykiatrisk avdeling på grunn av det brutale mordet på hans 3 år gamle sønn, Imran, i 2008. Nyheten rystet verden. 

Daily Mail skriver at mannen ikke ble erklært skyldig på grunn av sin mentale tilstand da drapet fant sted, dette kan nå medføre at Aliya Zilic snart kan vandre fritt i gatene igjen.

Reklame

Zilic drepte sønnen sin på makabert vis. Han skar over halsen til sin tre år gamle gutt, og kastet han ned i en brønn mens han ropte Allahs navn i 2008.

Han har også hevdet at hans tidligere kone er besatt av demoner og at hun jobber for djevelen. Ifølge Zilics advokat hindret hans psykiske tilstand ham til å innse hva han hadde gjort, og at han ikke forstod alvorligheten av sine forbrytelser.

Legene har jobbet for å gi Zilic tilgang til omverdenen, vekk fra institusjonen, og gir ham sjansen til å gå på 24 årlige utflukter mens han overvåkes av vakter.

Etter at det ble verdenskjent at Zilic kan bli frifunnet på grunn av sin mentale tilstand har svært mange mennesker vist sitt sinne i kommentarfelter på Facebook.

Mange mener at Zilic ikke burde få slippe fengselsstraff, og at han burde bli tvunget til å betale for sine forbrytelser.

LES OGSÅ
Kjæresteparet er 100 og 102 år gamle. Nå skal de gifte seg

Noen har også vært raske til å påpeke at den muslimske religionen og Allah ikke forkynner denne typen oppførsel eller handling, og at denne mannen ikke skal brukes som et eksempel på hva muslimer står for.

Hva mener du? Burde man kunne bli frifunnet fra fengsel etter å ha begått en slik bestialsk handling? Bruk kommentarfeltet på Facebook!

SE OGSÅ:

Mest lest nå

Det danske kronprinsparet tar med seg en spesiell gjest i prinsesse Ingrid Alexandras konfirmasjon

Når prinsesse Ingrid Alexandra skal konfirmeres lørdag 31. august, kommer det gjester fra både fjern og nær. Det danske kronprinsparet er selvskrevne gjester. Men...

Så du på serien 113? Da har vi en gladmelding til deg

Mandag starter innspillingen av sesong 2 av dokumentarserien 113. Og denne gangen er det ikke bare de ansatte ved Universitetssykehuset i Tromsø som blir...

Moren så rødt da datteren ikke fikk klappe servicehunden

Moren var på et kjøpesenter i Pittsburgh med datteren sin, da datteren så en søt golden retriever. Moren spurte om datteren kunne få klappe...

Den unge gutten får publikum til å måpe når han drar i gang «Bohemian Rhapsody»

På den internasjonale togstasjonen i London, står det et offentlig piano. Daglig setter forbipasserende seg ved tangentene og drar i gang en sang eller...

Alenemoren adopterer ei lita jente. Får sjokk når hun finner ut hvem jenta er

Katie Price og mannen hennes hadde slitt med å få barn i lang tid. Da ekteskapet tok slutt, bestemte Katie seg for å adoptere. Katie...

Populært på Sosialnytt nå

Historier fra livet

MER POPULÆRT