in

Denne mannen drepte og dumpet sin 3-år gamle sønn – Kan slippe fengselsstraff

Aliya Zilic ble arrestert og tvangsinnlagt på psykiatrisk avdeling på grunn av det brutale mordet på hans 3 år gamle sønn, Imran, i 2008. Nyheten rystet verden. 

Daily Mail skriver at mannen ikke ble erklært skyldig på grunn av sin mentale tilstand da drapet fant sted, dette kan nå medføre at Aliya Zilic snart kan vandre fritt i gatene igjen.

Zilic drepte sønnen sin på makabert vis. Han skar over halsen til sin tre år gamle gutt, og kastet han ned i en brønn mens han ropte Allahs navn i 2008.

Han har også hevdet at hans tidligere kone er besatt av demoner og at hun jobber for djevelen. Ifølge Zilics advokat hindret hans psykiske tilstand ham til å innse hva han hadde gjort, og at han ikke forstod alvorligheten av sine forbrytelser.

Legene har jobbet for å gi Zilic tilgang til omverdenen, vekk fra institusjonen, og gir ham sjansen til å gå på 24 årlige utflukter mens han overvåkes av vakter.

Etter at det ble verdenskjent at Zilic kan bli frifunnet på grunn av sin mentale tilstand har svært mange mennesker vist sitt sinne i kommentarfelter på Facebook.

Mange mener at Zilic ikke burde få slippe fengselsstraff, og at han burde bli tvunget til å betale for sine forbrytelser.

Noen har også vært raske til å påpeke at den muslimske religionen og Allah ikke forkynner denne typen oppførsel eller handling, og at denne mannen ikke skal brukes som et eksempel på hva muslimer står for.

Hva mener du? Burde man kunne bli frifunnet fra fengsel etter å ha begått en slik bestialsk handling? Bruk kommentarfeltet på Facebook!

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Dette tømmerhuset er bare 25 kvadratmeter – Men er utnyttet til det maksimale

8 ting som skjer med kroppen hvis du spiser egg hver dag