søndag, januar 26, 2020
Historier fra livet Denne mannen drepte og dumpet sin 3-år gamle sønn...

Denne mannen drepte og dumpet sin 3-år gamle sønn – Kan slippe fengselsstraff

-

Aliya Zilic ble arrestert og tvangsinnlagt på psykiatrisk avdeling på grunn av det brutale mordet på hans 3 år gamle sønn, Imran, i 2008. Nyheten rystet verden. 

Daily Mail skriver at mannen ikke ble erklært skyldig på grunn av sin mentale tilstand da drapet fant sted, dette kan nå medføre at Aliya Zilic snart kan vandre fritt i gatene igjen.

Zilic drepte sønnen sin på makabert vis. Han skar over halsen til sin tre år gamle gutt, og kastet han ned i en brønn mens han ropte Allahs navn i 2008.

Han har også hevdet at hans tidligere kone er besatt av demoner og at hun jobber for djevelen. Ifølge Zilics advokat hindret hans psykiske tilstand ham til å innse hva han hadde gjort, og at han ikke forstod alvorligheten av sine forbrytelser.

Legene har jobbet for å gi Zilic tilgang til omverdenen, vekk fra institusjonen, og gir ham sjansen til å gå på 24 årlige utflukter mens han overvåkes av vakter.

Etter at det ble verdenskjent at Zilic kan bli frifunnet på grunn av sin mentale tilstand har svært mange mennesker vist sitt sinne i kommentarfelter på Facebook.

Mange mener at Zilic ikke burde få slippe fengselsstraff, og at han burde bli tvunget til å betale for sine forbrytelser.

Noen har også vært raske til å påpeke at den muslimske religionen og Allah ikke forkynner denne typen oppførsel eller handling, og at denne mannen ikke skal brukes som et eksempel på hva muslimer står for.

Hva mener du? Burde man kunne bli frifunnet fra fengsel etter å ha begått en slik bestialsk handling? Bruk kommentarfeltet på Facebook!

Neste artikkel ⬇Neste
Scroll ned

Kaster grisen utfor 70 meter – ble tvunget til å hoppe i strikk

Folk over hele verden har protestert kraftig etter at en fornøyelsespark i Kina tvang en gris til å hoppe strikkhopp. "Dette er dyremishandling av...

Forsker konkluderer: influensa ER verre for menn

Er det virkelig slik at menn blir sykere enn kvinner? Du er nok ikke alene om du...

Kvinne stanset bilen for å filme elg. Hva hun også fikk med på opptaket, fikk henne til å grøsse

Da den kanadiske kvinnen Audrée Tanguay Fréchette tilfeldigvis så en elg som sto og beitet i veikanten i Gaspésie i Quebec, stanset hun bilen...