lørdag, august 8, 2020

Mannen dumper hunden i veikanten. Men politiet filmet alt – slik går det med hunden nå

Mest lest nå

Mannen hadde tydeligvis blitt lei av den ett år gamle valpen sin. Han puttet den i bilen, og kjørte avgårde. Så dumpet han den hjelpeløse valpen langs veikanten. Han skulle bare visst at politiet hadde satt opp et kamera på stedet.

Ifølge Fox4News, stanset mannen bilen sin ved siden av veien ved en skogkant sør i Dallas i USA. På videoen ser man at han drar den lille valpen ut av bilen, slipper båndet, hopper inn i bilen sin igjen og kjører avgårde. Igjen sitter valper forvirret og ensom og venter på at eieren skal komme tilbake.

Men eieren kom aldri tilbake.


Foto: Facebook

Satt seg fast da den prøvde å komme hjem

Valpen hadde et langt halsbånd på seg, og den satt seg fast i røtter og greiner når den forsøkte å komme seg hjem. Det kunne ha fått fatale konsekvenser.

Heldigvis ble hunden funnet midt på natten i skogen der den hadde satt seg fast. Hunden var redd, og klarte ikke å komme seg løs.

Politiet ble varslet, og det tok ikke lang tid før de fant eieren.

Siktet for dyreplageri

Politiet i Dallas hadde satt opp et kamera på stedet i samarbeid med SPCA, et adopsjonssenter for dyr i Texas. Nettopp fordi de hadde funnet så mange eierløse dyr rundt akkurat det området tidligere.

Nå er mannen siktet for dyreplageri. Mannen fikk vite om etterlysningen og meldte seg selv inn til politet et par dager etter utlysningen, da han skjønte at det han hadde gjort var fanget på film.

Har fått en ny familie

Hunden, som heter KD, har blitt adoptert og fått en ny familie. Ifølge Paw my Gosh, er han lykkelig og får all den kjærligheten han fortjener.

Her kan du se video av mannen som dumper KD:

 

130,359FansLik
1,531FølgereFølg

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter