in ,

Mannen fant forlatt kattunge – nå reiser de verden rundt sammen

Dean Nicholson hadde en drøm om å sykle i så mange land som mulig. Så fikk han med seg en uventet kamerat.

Den skotske mannen hadde nådd Bosnia da han hørte kattejamring. Der fant han en forlatt og sulten kattunge. Kort tid etter ble et sterkt vennskap født!

View this post on Instagram

A post shared by 1bike1world (@1bike1world)


Mens han syklet opp en bakke på terrengsykkelen sin, hørte Dean klynkende lyd. Det var en kattunge som tydeligvis hadde blitt forlatt som stirret på ham og sannsynligvis lette etter mat. Dean satt ved siden av katten i en halv time, matet ham og bestemte seg; han kunne ikke forlate kattungen alene, han måtte ta den med seg. Det skriver Washington Post.

Dean tok med seg kattungen, som senere skulle få navnet Nala. Kort fortalt ble det født et uventet vennskap som er fullt av dyp gjensidig kjærlighet!

Sykler verden rundt

Siden Nala ble reddet av Dean, har sykkelturen fortsatt over hele verden. Sammen har de besøkt land som Montenegro, Albania, Hellas, Tyrkia og Georgia. I alle disse landene har Nala alltid blitt godt mottatt av nysgjerrige mennesker.

«Folk elsker henne og hun elsker oppmerksomhet. Alle vil ta bilder og møte henne. Det er flott når jeg besøker et nytt sted fordi folk gir oss en vennlig og varm reaksjon med en gang. Noen ganger gir de oss rare tunfiskbokser og en halvliter øl,» sier Dean til Washington Post.

«De fleste hotellene vi har bodd på har vært veldig imøtekommende ovenfor Nala, selv om vi en gang måtte betale litt ekstra!» sier Dean videre.

Og Dean forteller at møtet med kattungen også har lært han en hel del.

«Før jeg fant Nala, reiste jeg fra by til by gjennom Europa så raskt som mulig for å nå Øst-Asia. Da jeg fant Nala, lærte denne opplevelsen meg å bremse og nyte det jeg opplever. Jeg har alltid hjulpet de mindre heldige, men Nala lærte meg å være enda mer raus og vise medfølelse.»

12 land sammen

Dean laget en konto på Instagram hvor han publiserer bilder fra turene sine. Kontoen som snart har 800.000 følgere viser at i paret i skrivende stund er i Østerrike. Og denne uken publiserte Dean et innlegg som forteller at han nå har syklet 20 land – 12 av dem sammen med Nala.

For en herlig historie om et helt spesielt vennskap!

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Sørgende mor ber om et tegn fra sin døde sønn – Så filmer hun dette utrolige øyeblikket ved graven hans!

Durek Verrett om hatet og drapstruslene