Hjem Humor Mannen fant på en heftig bursdagsgave til sin utro kone

Mannen fant på en heftig bursdagsgave til sin utro kone

Del
X

Utroskap er noe som sannsynligvis har pågått siden menneskene kom til jorden. I følge side3 så kan undersøkelser tyde på at et sted mellom hver fjerde eller femte gifte person har vært utro mot den personen de er gift med.

En annen undersøkelse viser at nordmenn ligger på 6.plass på en uhøytidelig liste over hvilke folkeslag som er mest utro. Folk fra Thailand skal visstnok være de som er mest utro i verden.

Å oppdage at partneren din er utro må nok være helt forferdelig. Et svik. Vi kom over en historie på nettet som forteller hvordan en mann håndterte dette sviket. Om historien er sann vet vi ikke, men den er uansett god underholdning! Og kanskje den kan gi deg en idé dersom du selv opplever at partneren er utro?

Historien:

En mann var rimelig sikker på at konen var utro mot han. Men han visste ikke helt hvordan han skulle angripe denne antagelsen. Etter å ha tenkt lenge på hva han skulle gjøre kom han frem til at han burde konfrontere konen om sine mistanker. Han måtte også sørge for at alle andre fant ut at det var henne og ikke han som ødelagte ekteskapet deres.

Jeg hadde en sterk følelse av at hun var utro. Alle de røde varsellampene lyste. Hun skrev mye SMS mens hun smilte og lo. Hun svarte at det bare var til moren når jeg spurte hvem hun skrev til. Plutselig måtte hun til stadighet jobbe sene vakter. Men når jeg ringte jobben hennes for å spørre etter henne, så kunne de forteller at hun var dratt for flere timer siden. Jeg spurte hun om hvorfor hun fortalte løgner til meg. Da bare lo hun det bort. Hun hadde vært på jobb. Dette var bare en teit greie de gjorde mot hverandre på jobben hele tiden.

Begeret var fult for meg da hun plutselig måtte ut for «å kjøpe melk» klokken 23:30 om kvelden. Hun kom ikke tilbake før 02:00 om natten. Dersom jeg skal gi ett råd til noen andre som står i en slik situasjon hvor de mistenker at partneren er utro, så må det være å ansette en privatetterforsker. De er god til det de driver med og skaffer bevis som er grei å ha ved en senere skilsmisse.

Vi nærmet oss bursdagen til min kone. Det var nå gått flere måneder. Jeg vet hva du tenker. «Hvorfor i svarten ventet han flere måneder før han konfronterte henne, og skal du virkelig gjøre det på bursdagen hennes?»

For å svare på det første spørsmålet først. Jeg ville ha så mye bevis som mulig, som jeg kunne gi til advokaten min. Jeg måtte ha tid til å ordne meg et nytt sted å bo, og ordne andre praktiske ting. Over til det andre spørsmålet. Selvfølgelig skulle jeg konfrontere henne på bursdagen. Du skjønner det, etter å ha spurt henne hva hun ville gjøre på bursdagen dette året så insisterte hun på at jeg skulle gå på byen med noen venner å kose meg. Hun måtte selv jobbe sent uansett. Etter jobb ville hun bare hjem og hvile, hun ville ikke feire at hun ble ett år eldre.

Jeg forsto jo da at noe var på ferde. Da jeg i tillegg fant en flaske champagne og to glass i klesskapet var det noe som klikket i meg. Så jeg gjorde akkurat det som enhver fornuftig mann ville gjort. Jeg dro fra huset og latet som jeg skulle ut på byen. Når jeg hadde gått så ringte jeg til min kones mor, far, søster og flere av vennene hennes. Jeg fortalte dem at jeg ville gi min kone en stor overraskelse på dagen hennes. Jeg ville at vi alle sammen skulle snike oss inn i huset, med boomblaster, ballonger, og en stor kake med lys på. Høres gøy ut, gjør det ikke?

Gjett om det var!

Jeg fikk alle sammen til å møte meg utenfor leiligheten vår. Vi stuet oss sammen i heisen (8 personer). Moren hennes holdt kaken, og jeg minte alle på at vi måtte være helt stille. Vi snek oss inn ytterdøren og gikk stille nedover gangen mot soverommet. Hun lå nok å hvilte hadde jeg fortalt de andre. Alle holdt ballonger, mens moren holdt kaken – smilende fra øre til øre.

Jeg røsket døren opp og alle ropte «overraskelse!»

Alle i dette rommet ble nok svært så overrasket! Der lå konen min, pip naken, sammen med en elsker som så på oss med de største øynene jeg har sett før. Moren slapp kaken og holdt seg for munnen, søsteren hulket, mens faren begynte å rope. Jeg latet som jeg var helt i fra meg, mens jeg kjeftet på henne. Min kone, unnskyld, eks-kone roper tilbake «hvordan kunne du!?» mens elskeren desperat prøvde å få på seg buksene mens han løp ut av rommet. Unødvendig å si, men dette var den beste bursdagsgaven jeg noen gang har gitt!

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com