onsdag, juli 15, 2020

Harald filmet nordlyset da det plutselig dukket opp noe spektakulært i havet

Mest lest nå

Blingbling-flyet tar av – på internett

Noen av oss er over gjennomsnittlig opptatt av "bling bling".  De av dere som daglig sveiper gjennom sosiale medier har kanskje sett et bilde av...

Fotograf Harald Albrigtsen var ute å filmet det spektakulære nordlyset utenfor norskekysten da det skjedde noe som har begeistret hundretusener av mennesker.

Vi skal tilbake til 2015. Harald Albrigtsen var på jobb. Fotografen skulle teste fotoutstyr for NRK.

Turen gikk til Kvaløya, hvor han skulle fange et aldeles spektakulært syn på film.


– På min ferd kom jeg plutselig over en gjeng med knølhvaler som lekte under nordlyset. Jeg dro tilbake dagen etter for å se om jeg kom nærmere. Etter noen timer holdt jeg på å gi opp, men så dukket de opp igjen, forteller Harald Albrigtsen til NRK.

Nordlys i seg selv er et nydelig fenomen. Men denne kvelden var det noe ekstra som utspilte seg sammen med det vakre nordlyset. For plutselig oppdaget Harald Albrigtsen at det var bevegelser i vannet, og like etter kunne han se en flokk med hvaler som også ville titte på nordlyset.

Klippet som nå er fire år gammelt blir fremdeles jevnlig spilt av på Youtube og har nå fått nesten 600.000 avspillinger.

Kombinasjonen av nordlys og hvaler er noe av det mektigste jeg har sett før. Det er en skikkelig påminnelse om hvilke utrolig verden vi befinner oss i. Se det fascinerende sammentreffet nedenfor.

LES OGSÅ: Prisbelønnet portugisisk fotograf filmet Lofoten med drone – resultatet er magisk

130,162FansLik
1,408FølgereFølg

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter