Forsiden Viralt Harald filmet nordlyset da det plutselig dukket opp noe spektakulært i havet

Harald filmet nordlyset da det plutselig dukket opp noe spektakulært i havet

-

Fotograf Harald Albrigtsen var ute å filmet det spektakulære nordlyset utenfor norskekysten da det skjedde noe som har begeistret hundretusener av mennesker.

Vi skal tilbake til 2015. Harald Albrigtsen var på jobb. Fotografen skulle teste fotoutstyr for NRK.

Turen gikk til Kvaløya, hvor han skulle fange et aldeles spektakulært syn på film.

– På min ferd kom jeg plutselig over en gjeng med knølhvaler som lekte under nordlyset. Jeg dro tilbake dagen etter for å se om jeg kom nærmere. Etter noen timer holdt jeg på å gi opp, men så dukket de opp igjen, forteller Harald Albrigtsen til NRK.

Nordlys i seg selv er et nydelig fenomen. Men denne kvelden var det noe ekstra som utspilte seg sammen med det vakre nordlyset. For plutselig oppdaget Harald Albrigtsen at det var bevegelser i vannet, og like etter kunne han se en flokk med hvaler som også ville titte på nordlyset.

Klippet som nå er fire år gammelt blir fremdeles jevnlig spilt av på Youtube og har nå fått nesten 600.000 avspillinger.

Kombinasjonen av nordlys og hvaler er noe av det mektigste jeg har sett før. Det er en skikkelig påminnelse om hvilke utrolig verden vi befinner oss i. Se det fascinerende sammentreffet nedenfor.

LES OGSÅ
Prisbelønnet portugisisk fotograf filmet Lofoten med drone - resultatet er magisk

Populært

Eivind Ertesvåg
Jeg opprettet Sosialnytt i 2014. Da med formål om å spre gladsaker og inspirerende historier, fremfor all negativiteten som ofte preger nyhetsbildet. Siden den gang har siden vokst og Sosialnytt har i dag flere skribenter og tusenvis av engasjerte lesere. Jeg har studert webkommunikasjon og er også utdannet sosionom. På fritiden opptar familie, venner og livet som småbarnsfar det meste av tiden min. .