Hjem Dyr Mannen flytter inn på dyrehjemmet så hunden skal slippe å sove alene

Mannen flytter inn på dyrehjemmet så hunden skal slippe å sove alene

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Queen er en tre år gammel terrierblanding som har bodd på et dyrehjem i 400 dager. Av en eller annen grunn hadde hun blitt oversett hver gang noen kom for å adoptere en hund. Scott ble så frustrert av å tenke på den stakkar hunden som måtte bo i et bur så lenge, at han bestemte seg for å flytte inn og sove sammen med Queen helt til hun fikk et nytt hjem.

«Helt ærlig, så visste jeg ikke om jeg kom til å bo der i 24 timer eller en måned. Men jeg var forberedt på begge deler», sier Scott Poore til Fox News. Han pakket kofferten og flyttet inn på dyrehjemmet «Great Plains S.P.C.A.» i Merriam i Kansas.

Scott er dyreaktivist, og driver en organisasjon han kaller «Mission Driven». Der jobber han med å samle inn penger til dyrehjem for hjemløse hunder.

Aller helst, skulle Scott ha tatt med seg Queen hjem til seg selv. Men det har han ikke mulighet til.

«Jeg kan ikke adoptere hvert eneste dyr jeg hjelper, for da hadde jeg hatt 1.000 dyr hjemme», sier han.

Foto: Mission Driven

Aldri ro

Scott forteller at han falt fullstendig for Queen etter å ha delt seng med henne på dyrehjemmet.

«Hun er den mest kjærlige og elskelige hunden jeg noen gang har jobbet med», sier han.

Han fikk seg også en vekker om hvordan det faktisk er å bo på en kennel. Det er aldri rolig der, det er alltid hunder som bjeffer og klynker. Å bo 400 dager på et sånt sted, kan ikke ha vært veldig trygt.

Foto: Mission Driven

Fikk et nytt hjem

Heldigvis slapp Scott å bo på hjemmet så lenge. Etter syv dager, meldte det seg en far med en sønn som gjerne ville adoptere Queen. De hadde sett en artikkel om Scott som hadde flyttet inn til Queen.

«Jeg vil takke dem for at de åpner hjemmet sitt og hjertene sine for en så fantastisk hund, som virkelig fortjener en langt liv i et kjærlig hjem» sier Scott.

LES OGSÅ: Dyreelskeren bruker gamle bildekk for å lage køyer til hjemløse hunder og katter

«Jeg hadde gleden av å møte faren og sønnen, og det kommer til å bli et perfekt hjem for Queen. Det er vinn-vinn for begge», sier han.

Foto: Mission Driven

LES OGSÅDen hjemløse hunden ligger midt på gulvet i butikken. Da kunden får vite hvorfor, smelter han helt

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com