Hjem Historier fra livet Mannen ble fratatt hundene sine. Når han prøver å få dem tilbake bryter han ut i full gråt

Mannen ble fratatt hundene sine. Når han prøver å få dem tilbake bryter han ut i full gråt

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

En eldre mann fra USA fikk et hjerteinfarkt i september 2015. Mannen som er en krigsveteran har enda ikke blitt navngitt. Uansett, på grunn av at mannen måtte være innlagt på sykehus kunne han ikke ta seg av sine elskede hunder, Bailey og Blaze.

En dyrebutikk ved navn Petsmart tok seg av hundene. Planen var at de skulle ta vare på hundene til eieren var frisk nok til å hente dem. Men mannen ble ikke frisk. Ukene og månedene gikk. Det så ikke ut til at han ville klare å ta seg av hundene sine igjen. Butikken måtte dermed annonsere Bailey og Blaze for adopsjon. Men skjebnen går ofte sine egne veier.

Mannen kom til hektene igjen og til all lykke var det enda ingen som hadde adoptert hundene hans. Bailey og Blaze var fremdeles hos Petsmart.

Det eneste problemet var at butikken hadde satt en adopsjonspris på hundene. Prisen var 250 amerikanske dollar (rundt 2000,- norske kroner). Krigsveteranen besøkte Petsmart for å se til hundene, og gi beskjed om at han trengte litt tid på å skrape sammen pengene. Han krysset fingrene for at ingen kom han i forkjøpet.

Den gamle mannen ble imidlertid tatt på sengen når han besøkte butikken for andre dag på rad.

Det viste seg at en dame som jobber hos Petsmart hadde blitt så rørt av å se gjenforeningen mellom mannen og hundene at hun hadde stelt i stand en overraskelse. Da mannen kom for å besøke Bailey og Blaze hadde frivillige brukt sine egne penger på å kjøpe hundene tilbake til mannen. De hadde også betalt for leker, mat, godbiter og mye mer.

Klippet du nå skal få se viser øyeblikket når mannen blir fortalt at han skal få hundene sine tilbake. Du kan bare finne frem lommetørkleet først som sist! 

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com