in

Mannen krever skilsmisse – årsak? Kona serverte kun porsjons-nudler

Skilsmisse
Foto: Canva

Nudler er kjapt å lage, og alle har vel hatt det som en rask middag eller lunsj en eller annen gang. Men en mann i India ba til slutt om skilsmisse fordi kona kun serverte han nudler – til frokost, lunsj OG middag.

Mennesker har spist nudler i 4000 år. Retten kommer opprinnelig fra Kina, men har etter hvert blitt populær i hele verden.

En mann i India har ifølge avisen The New Indian Express søkt om skilsmisse fra kona som kun tilbereder Maggi-nudler.


Det er dommer Raghunath som forteller avisa om saken som kom opp for retten da han var distriktsdommer i Ballari.

– Ektemannen sa at kona hans ikke visste hvordan hun skulle tilberede annen mat enn Maggi-nudler. Det var nudler til frokost, lunsj og middag. Han klaget over at kona hans dro til proviantbutikken og bare kjøpte instant-nudler, sier Raghunath som kaller saken for «Maggi-saken».

Paret ble til slutt ble skilt etter gjensidig samtykke.

Tidligere var nudler luksuriøs mat, men i nyere tid har det kommet instant-noodles der man bare blander innholdet i pakken med kokende vann. Disse hurtig-nudlene er blant de billigste matrettene man kan få tak i. Selv i Norge som har et relativt høyt prisnivå kan man få fem porsjoner nudler til 32,50 kroner på matbutikken Oda. Det vil si at om man skal følge dette eksempelet med tre måltider per dag i et helt år ville en person hatt et årlig matbudsjett på rett over 7.100 kroner. Man kan altså mene mye om kostholdet til denne kvinnen, men hun kan neimen ikke beskyldes for å ha sløst bort penger.

I Bramat.no sin test av nudler kommer det frem at 100 gram porsjonsnudler kan inneholde alt fra 209 til 507 kalorier. Utover dette inneholder nudlene litt fett, litt sukker, en del karbohydrater og salt og en liten mengde protein. Så ut fra et helsemessig perspektiv vil man nok fort komme til å mangle både det ene og andre næringsstoffet av en slik spesiell diett.

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Norske hunder får for lite mosjon – alvorlig helsetrussel

eldre mann

Én overraskende faktor skiller menn som lever lenge, og de som dør tidlig