tirsdag, februar 18, 2020
Dyr Mannen prøver å kidnappe den ti år gamle jenta....

Mannen prøver å kidnappe den ti år gamle jenta. Da reagerte hunden lynraskt

-

Den ti år gamle jenta var ute og gikk tur med hunden sin i nabolaget sitt i Virginia i USA. Plutselig kom en mann bort til henne, og prøvde å dra henne med seg.

Klokken var rundt 15, da jenta var ute og gikk tur med hunden sin. Hun ante fred og ingen fare, da en mann plutselig nærmet seg henne. Mannen kom helt bort til henne, og plutselig grep han henne hardt i armen. Han dro henne til seg, og prøvde å dra henne med seg. Men kidnapperen undervurderte jentas beste venn, nemlig hunden hennes. Eller kanskje han ikke så at hun hadde med seg en hund.

Hunden bet mannen i armen

I følge Fox 5 Washington DC, reagerte hunden lynraskt, og hoppet opp og bet mannen hard i den armen som han holdt rundt jentas arm. Mannen slapp jenta umiddelbart, og hunden begynte å bjeffe høyt. På den måten fikk hunden oppmerksomheten til andre folk, og flere kom løpende til.

hund
Hunden ble dagens helt. Illustrasjonsfoto fra Canva

Mannen løp dessverre avgårde før noen rakk å stoppe han. Men politiet er jakt etter han. Det er Prince William County police som etterforsker saken. De beskriver gjerningsmannen som ung, sent i tenårene eller i begynnelsen av 20-årene med kort brunt hår og flippskjegg. Han hadde på seg en hvit stripete genser og lyse bukser. Politiet ønsker nå tips fra publikum, og håper de skal klare å spore opp mannen.

Jenta ble ikke skadet

Den unge jenta ble heldigvis ikke skadet i basketaket, selv om hun naturlig nok er opprørt etter hendelsen.

Denne historien viser nok en gang at hunden uten tvil er menneskets beste venn. Hvem vet hva som kunne ha skjedd dersom hunden ikke hadde tatt affære og bitt kidnapperen i armen.

Neste artikkelNeste
Scroll ned

Lille Freya ble født alt for tidlig – smilet til den premature babyen har rørt tusenvis

Det å skulle ta imot et barn som fødes for tidlig er nok en angstfull opplevelse for de fleste foreldre. Spørsmålene er sannsynligvis mange,...

Den fire år gamle gutten overtaler familien sin til å adoptere en hjemløs, gammel mann

Fireåringen gikk den samme ruten til og fra barnehagen sammen med mammaen sin hver eneste dag. Og hver dag gikk de forbi en eldre,...

Slik gikk det med Angelina Jordan i finalen av «America’s Got Talent: The Champions»

Etter at Angelina Jordan gikk videre i «America’s Got Talent» har hun vært på "alles lepper". I natt ble resultatene av finalen avslørt.   14-år...