Hjem Dyr Mannen prøver å kidnappe den ti år gamle jenta. Da reagerte hunden lynraskt

Mannen prøver å kidnappe den ti år gamle jenta. Da reagerte hunden lynraskt

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Den ti år gamle jenta var ute og gikk tur med hunden sin i nabolaget sitt i Virginia i USA. Plutselig kom en mann bort til henne, og prøvde å dra henne med seg.

Klokken var rundt 15, da jenta var ute og gikk tur med hunden sin. Hun ante fred og ingen fare, da en mann plutselig nærmet seg henne. Mannen kom helt bort til henne, og plutselig grep han henne hardt i armen. Han dro henne til seg, og prøvde å dra henne med seg. Men kidnapperen undervurderte jentas beste venn, nemlig hunden hennes. Eller kanskje han ikke så at hun hadde med seg en hund.

Hunden bet mannen i armen

I følge Fox 5 Washington DC, reagerte hunden lynraskt, og hoppet opp og bet mannen hard i den armen som han holdt rundt jentas arm. Mannen slapp jenta umiddelbart, og hunden begynte å bjeffe høyt. På den måten fikk hunden oppmerksomheten til andre folk, og flere kom løpende til.

hund

Hunden ble dagens helt. Illustrasjonsfoto fra Canva

Mannen løp dessverre avgårde før noen rakk å stoppe han. Men politiet er jakt etter han. Det er Prince William County police som etterforsker saken. De beskriver gjerningsmannen som ung, sent i tenårene eller i begynnelsen av 20-årene med kort brunt hår og flippskjegg. Han hadde på seg en hvit stripete genser og lyse bukser. Politiet ønsker nå tips fra publikum, og håper de skal klare å spore opp mannen.

Jenta ble ikke skadet

Den unge jenta ble heldigvis ikke skadet i basketaket, selv om hun naturlig nok er opprørt etter hendelsen.

Denne historien viser nok en gang at hunden uten tvil er menneskets beste venn. Hvem vet hva som kunne ha skjedd dersom hunden ikke hadde tatt affære og bitt kidnapperen i armen.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com