in ,

Mannen sitter utenfor rommet til sin syke kone i dagevis – Datterens bilde viser så uendelig mye

Hver bryllupstradisjon i verden har denne samme forståelsen – personen du velger å gifte deg med er din ektemake for livet, uansett hva. Det er lett å proklamere uendelig kjærlighet når du er ung og livet er lett … men den sanne testen kommer når alt begynner å falle fra hverandre.

17-årige Mackenna Newman ønsker å dokumentere en slik uendelig kjærlighet. Hennes referanse? Foreldrene, Marci og Jon.

Marci ble diagnostisert med skjoldbruskkjertelkreft i oktober 2016 og begynte nylig med strålebehandling. Legene ba henne om å holde seg isolert på soverommet mens cellegiften gjorde jobben sin, men Jon ville ikke bli skilt fra henne.


Datteren publiserte et bilde på Twitter som gir folk over hele verden tårer i øynene.

Foto: Twitter

Ifølge hennes mor, Marci, følger Jon henne opp på alle legetimer, hver blodprøve, hver operasjon, hver stråling. Som vist på bildet, han er alltid så nær som han kan være.

Tusenvis av mennesker sendte koselige kommentarer og tilbakemeldinger til den 17-år gamle jenta etter at hun publiserte bildet av foreldrene.

«Mengden av hyggelige tilbakemeldinger er helt vill. Jeg hadde ikke forventet det, og er så takknemlig,» har hun uttalt til Buzzfeed.

Også moren forteller hvor takknemlig hun er for å ha en ektemann som Jon.

«Jon blir med meg til alle legetimer, hver blodprøve, alle operasjoner, alle strålebehandlinger. Som du kan se, om han ikke kan være ved min side, er han så nær han kan være,» har hun sagt til Buzfeed.

Uansett hvilke meninger eller erfaringer du har med ekteskap, kjærligheten mellom disse menneskene er ubestridelig. Dette bildet kunne vært fasiten på spørsmålet: «Hva er kjærlighet?»

Del og spre kjærligheten.

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Nå kan du høre sangene fra første delfinale i Melodi Grand Prix

Han tar med sin syke hund i trillebår for en siste utflukt før de sier farvel for alltid