Forsiden Meninger Denne mannen tar et oppgjør med dagens samfunnsidealer og blir hyllet for...

Denne mannen tar et oppgjør med dagens samfunnsidealer og blir hyllet for sin mening om kvinner med former

Vi lever i et samfunn hvor vi blir bombardert med sosiale medier, TV, magasiner; alle viser bilder av den «perfekte» kvinnen.

Det er ikke bare kvinner som opplever et ytre press om utseende og kroppsfiksering; også gutter har knallharde idealer å leve opp til når det gjelder utseende.

Forfatter, blogger og ektemann Robert Tripp ønsker å ta et oppgjør med samfunnets idealer om hvordan man skal se ut for å være «god nok.»

Reklame

I et innlegg på Instagram har Robert skrevet hva han mener om det han omtaler som «løgnen vi kjøper av media.»

Nedenfor kan du lese innlegget hans. Del det gjerne videre på Facebook, dersom du støtter hans mening. 

Foto: Instagram

Jeg elsker denne kvinnen og hennes naturlige kropp.

Som tenåring ble jeg ofte plaget av vennene mine for min tiltrekning til jenter som var litt tykkere enn «normen». De som gjerne blir omtalt som «knubbete» eller «feit». Da jeg ble en voksen mann og begynte å tilegne meg kunnskap om feminisme, forsto jeg hvordan media marginaliserer kvinner ved å skildre en svært smal og veldig spesifikk standard for skjønnhet (tynn, høy, mager). Jeg skjønte hvor mange menn har kjøpt den løgnen.

For meg er det ikke noe mer vakkert enn denne kvinnen her: tykke lår, store støvletter, litt ekstra magefett, osv. Hennes form og størrelse vil ikke være den som er på forsiden av magasiner, men det er den vakreste formen for meg.

Det er ikke noe mer sexy enn en kvinne som både har former, og er selvsikker på seg selv. Den nydelige jenta jeg giftet meg med, har kanskje større buksestørrelse enn samfunnsidealene, men er fortsatt den vakreste i rommet.

Gutter: Tenk på hva samfunnet har fortalt deg om hva som er vakkert. En ekte kvinne er ikke en pornostjerne, en bikinimodell eller en filmkarakter. Hun er ekte. Hun har vakre strekkmerker på hoftene.

Jenter: Aldri lur deg selv til å tenke at du må ha en viss form og fasong for å bli elsket og verdsatt. Det er en mann der ute som vil elske deg for nøyaktig den du er, slik som jeg elsker min Sarah.

Innlegget til Robert har gått viralt over hele verden. Robert forteller at tusenvis av menn har tagget sine koner og kjærester i innlegget, og fortalt dem hvor mye de elsker deres naturlige fasong. Del gjerne innlegget videre du også. 

SE OGSÅ:

Mest lest nå

Truls og Eyvind har delt et bilde som får tusenvis til å le!

Til høsten er det klart for en ny sesong med "Truls ala Hellstrøm". Men de to kompisene har ikke glemt hverandre i løpet av...

Da Tony måtte flytte inn på pleiehjemmet måtte han etterlate katten sin hjemme. Men så fikk en snill nabo en plan

Da Tony fikk slag og måtte flytte på pleiehjem, var det ikke lett å si farvel til det livet han var vant til å...

Den 72-år gamle kvinnen ønsket seg en gammel og uønsket hund – se hvem hun endte opp med

Ikke alle hunder er like heldige her i livet. Heldigvis er de fleste så heldige at de finner nye eiere allerede fra fødselen av,...

Lars Monsen med utradisjonell metode da han sjekket opp Trine Rein

At Lars Monsen er en tøffing er det ingen tvil om, noe vi alle har vært vitne til utallige ganger på tv. Enten han krysser...

Bildet av den fire år gamle jenta i rullestol går viralt. Kan du se hvorfor?

Fire år gamle Maren Anderson sitter i rullestol. Det har hun gjort hele livet. En dag var Maren ute og handlet med foreldrene sine,...

Populært på Sosialnytt nå

Historier fra livet

MER POPULÆRT