Mannen ble ukomfortabel da en fremmed holdt hånden hans, men forsto raskt at han gjorde en god gjerning denne dagen

1440

Da 21-år gamle Godfrey Cutto hoppet på bussen en vanlig ettermiddag, skjedde det noe som gjorde Godfrey usikker på hvordan han skulle reagere.

Godfrey var på vei hjem etter å ha tatt seg en matbit. Da han skulle til å sitte seg ned, spurte en fremmed mann om han kunne holde han i hånden.

Selv om han ble overrasket, gjorde Godfrey som mannen ba om. Men mannen fortsatte å holde fast. «Han holdt hånden min lenge,» forteller Godfrey. «Jeg trodde at noen utsatte meg for en spøk i begynnelsen, men etterhvert forsto jeg at denne mannen bare trengte litt trøst.»

Det viser seg at mannen heter Robert og har spesielle behov.

Foto: Facebook

Robert holdt hånden til Godfrey under hele bussturen og lente seg mot han som om de skulle vært bestevenner.

«Jeg bare tillot det, hva skulle jeg gjort liksom? Noen ganger må du bare være uselvisk og sette andres behov over deg selv.»

Noen tok en Snapchat av de to mennene, og bildet gikk raskt viralt på Facebook. Et familiemedlem av Robert oppdaget bildet og tok kontakt med Godfrey for å takke han.

Familiemedlemmet forklarte at Robert er døv og lider av cerebral parese. Han sa også at Robert sannsynligvis var redd fordi det å oppholde seg på en buss med mange mennesker kan føles utrygt, han trengte bare noen til å trøste ham.

DEL denne historien og vis hvor viktig det er å strekke ut en hjelpende hånd til mennesker som trenger det. En liten gest kan endre noens liv.

SISTE NYTT

Advertisements