mandag, november 18, 2019
Historier fra livet Mannen var utro. Da skrev kona et innlegg som...

Mannen var utro. Da skrev kona et innlegg som vekker oppsikt på Facebook!

-

TAKK Jennifer.

For at du merket min manns bryst med bitemerker forrige natt.

Jeg mener det, TAKK SKAL DU HA! Du har ingen anelse om hvilket mareritt du nettopp har reddet meg og ungene fra.

For å belønne deg for denne tjenesten vil jeg nå tilby deg å beholde min mann. Dersom du vil akseptere gaven så må du notere deg følgende regler:

Du blir nødt til å forsørge han økonomisk. Jeg kan si dette fordi vi har 2 barn sammen (men det visste du jo), som betyr at han må gi fra seg en del av lønnen sin for å betale bidrag ovenfor barna. Du må også huske på at siden jeg har måtte være hjemme med barna de siste 11 årene, og ikke kunne jobbe, så må han betale meg alimony. (red.støtteordning for skilsmisser i USA)

Du må oppdatere garderoben hans. Du skjønner. Da han kom dryppende våt ut av dusjen i dag tidlig – oppdaget jeg de fine bitemerkene dine. Det har seg slik at senere i dag så oppsto det et stort svart hull i huset vårt. Alle klærne til min mann forsvant mystisk nok ned i dette hullet. Det vil si at han sannsynligvis kom nesten naken til deg i dag (heldige deg). Den lyse siden er jo at du kan kle han opp akkurat som du ønsker – slå deg løs!

Du må låne han bort annenhver helg. Denne tiden vil bli satt av til at han kan få besøke barna sine. Siden min mann har innrømmet (foran flere personer) at du bare en en dum, alkoholisert b**ch så kan du dessverre ikke være med på disse besøkene. Jeg må tenke på sikkerheten til barna mine skjønner du.

Du vil ikke få et vanlig sexliv. Jeg vet at dere ikke hadde skikkelig samleie i går. Siden han skadet ryggen for 4 år siden, så vet jeg nemlig at manndommen hans ikke har fungert skikkelig. Det er jo litt synd for deg. Fordi han tidligere var VERDENS BESTE ELSKER, og vi hadde sex hele tiden. Og nei, det kan nok ikke fikses. Det er en nerveskade, så dette må du bare leve med.

Du får IKKE returnere han til meg. Jeg vil IKKE ha han. Han ødelagte alt i det han rørte ved deg. Jeg var en god kone for han og han hadde det godt her hos meg. Ikke bli overrasket dersom du ikke klarer å leve opp til kravene jeg har gjort han vant til, for det vil du ikke klare, og han vil virkelig sørge for at du er klar over det!

Han vil gi deg skylden for ALT dette. Det har han fortalt meg. Gråtende. Han har fortalt at du ertet han med å si «jeg håper konen din ser dette», når du lagde bitemerker på han. Jeg vet ikke om du har sagt det eller ikke. Faktisk så bryr jeg meg ikke. Men i tilfelle du har sagt det, så gikk ønsket i oppfyllelse! Jeg så merkene. Og han ble forbannet. Når jeg slo han i ansiktet, sa han unnskyld til meg! Ja, jeg vet at vold er feil og for å være ærlig så har jeg aldri slått noen før. Jeg beklager at jeg slo han. Hadde jeg fått skrudd tiden tilbake, skulle jeg siktet litt lavere.

Dette er egentlig ikke en regel. Mer en vennlig advarsel. Jeg skal forsikre meg om at jeg klarer å stjele så mye som mulig av tiden til min x-mann. Jeg skal finne på alle mulige småting. Jeg skal få et nytt livsmotto. Det blir å såre deg og han like mye som han har såret våre barn.

Så igjen. Takk til deg Jennifer, din alkoholiserte dumme b***h. Du har utkonkurrert 11 års ekteskap og 2 barn. Jeg applauderer deg for det. Du fortjente å vinne denne mannen.

Han er nå din!

Tror du på Melanie, når hun skriver at hun ikke bryr seg?

Kilde: Tickld 

 

Lik oss på Facebook for flere saker:

Neste artikkel ⬇Neste
Scroll ned

Siste nytt

Arrangerer kjøttkonferanse i 2020: – «jeg forsvarer kjøttspiserne»

David Bodiroza fra Falkenberg i Sverige elsker å ha kjøtt til alle måltid. Han er lei av det negative...

Her er Jamie Olivers`s oppskrift på nydelig potetgrateng

Denne retten kan du enten la være selve hovedretten eller du kan bruke den som tilbehør til biff, kylling...

Maine coon-katten Lotus, tar Instragram med storm

Den svenske katten Lotus er like stor som et barn. Og da mener vi ikke som en liten baby....

Da brannmannen så gutten uten språk, sjokkerte han alle ved å snakke med ham

Det var en kald januarkveld i Manchester, New Hampshire. Den lille gutten stod med store øyne i døra til...

Jenta med den uvanlige sykdommen inspirerer folk over hele verden

14 år gamle Nikki Lilly har en uvanlig sykdom som gjør at ansiktet hovner kraftig opp. Men i stedet...

Pitbullen Sasha reddet baby fra flammene

Både moren og babyen lå og sov, da det begynte å brenne. Heldigvis var pitbullen Sasha våken, og reddet...