Forsiden Historier fra livet Mannen var utro. Da skrev kona et innlegg som vekker oppsikt på...

Mannen var utro. Da skrev kona et innlegg som vekker oppsikt på Facebook!

TAKK Jennifer.

For at du merket min manns bryst med bitemerker forrige natt.

Reklame

Jeg mener det, TAKK SKAL DU HA! Du har ingen anelse om hvilket mareritt du nettopp har reddet meg og ungene fra.

For å belønne deg for denne tjenesten vil jeg nå tilby deg å beholde min mann. Dersom du vil akseptere gaven så må du notere deg følgende regler:

Du blir nødt til å forsørge han økonomisk. Jeg kan si dette fordi vi har 2 barn sammen (men det visste du jo), som betyr at han må gi fra seg en del av lønnen sin for å betale bidrag ovenfor barna. Du må også huske på at siden jeg har måtte være hjemme med barna de siste 11 årene, og ikke kunne jobbe, så må han betale meg alimony. (red.støtteordning for skilsmisser i USA)

Du må oppdatere garderoben hans. Du skjønner. Da han kom dryppende våt ut av dusjen i dag tidlig – oppdaget jeg de fine bitemerkene dine. Det har seg slik at senere i dag så oppsto det et stort svart hull i huset vårt. Alle klærne til min mann forsvant mystisk nok ned i dette hullet. Det vil si at han sannsynligvis kom nesten naken til deg i dag (heldige deg). Den lyse siden er jo at du kan kle han opp akkurat som du ønsker – slå deg løs!

Du må låne han bort annenhver helg. Denne tiden vil bli satt av til at han kan få besøke barna sine. Siden min mann har innrømmet (foran flere personer) at du bare en en dum, alkoholisert b**ch så kan du dessverre ikke være med på disse besøkene. Jeg må tenke på sikkerheten til barna mine skjønner du.

Du vil ikke få et vanlig sexliv. Jeg vet at dere ikke hadde skikkelig samleie i går. Siden han skadet ryggen for 4 år siden, så vet jeg nemlig at manndommen hans ikke har fungert skikkelig. Det er jo litt synd for deg. Fordi han tidligere var VERDENS BESTE ELSKER, og vi hadde sex hele tiden. Og nei, det kan nok ikke fikses. Det er en nerveskade, så dette må du bare leve med.

LES OGSÅ
Laura la ut toppløsbilde av seg selv og fikk høyst uventede reaksjoner

Du får IKKE returnere han til meg. Jeg vil IKKE ha han. Han ødelagte alt i det han rørte ved deg. Jeg var en god kone for han og han hadde det godt her hos meg. Ikke bli overrasket dersom du ikke klarer å leve opp til kravene jeg har gjort han vant til, for det vil du ikke klare, og han vil virkelig sørge for at du er klar over det!

Han vil gi deg skylden for ALT dette. Det har han fortalt meg. Gråtende. Han har fortalt at du ertet han med å si «jeg håper konen din ser dette», når du lagde bitemerker på han. Jeg vet ikke om du har sagt det eller ikke. Faktisk så bryr jeg meg ikke. Men i tilfelle du har sagt det, så gikk ønsket i oppfyllelse! Jeg så merkene. Og han ble forbannet. Når jeg slo han i ansiktet, sa han unnskyld til meg! Ja, jeg vet at vold er feil og for å være ærlig så har jeg aldri slått noen før. Jeg beklager at jeg slo han. Hadde jeg fått skrudd tiden tilbake, skulle jeg siktet litt lavere.

Dette er egentlig ikke en regel. Mer en vennlig advarsel. Jeg skal forsikre meg om at jeg klarer å stjele så mye som mulig av tiden til min x-mann. Jeg skal finne på alle mulige småting. Jeg skal få et nytt livsmotto. Det blir å såre deg og han like mye som han har såret våre barn.

Så igjen. Takk til deg Jennifer, din alkoholiserte dumme b***h. Du har utkonkurrert 11 års ekteskap og 2 barn. Jeg applauderer deg for det. Du fortjente å vinne denne mannen.

Han er nå din!

Tror du på Melanie, når hun skriver at hun ikke bryr seg?

Kilde: Tickld 

 

SE OGSÅ:

Mest lest nå

Anne Grete Preus er død etter en tid med sykdom

Anne Grete Preus med den spesielle stemmen og de varme tekstene, døde i natt. Hun ble bare 62 år gammel. Anne Grete ble først syk...

Politiet advarer: Ikke svar hvis du blir oppringt fra 112

Mange har den siste tiden opplevd å bli ringt opp fra nummeret 112, politiets eget nødnummer. Nå går politiet ut og advarer mot å...

Politiet refser fulle tenåringsforeldre – Har man valgt å få barn, følger det noen forpliktelser med

Politiet opplever ofte at når de plukker opp fulle ungdommer helt ned i 15-årsalderen, så kan ikke foreldrene hente barna sine fordi de enten...

Linn Skåber med klar oppfordring til foreldre: La barna kjede seg

Linn Skåber (49) er sjeleglad for at hun selv kjedet seg masse i oppveksten. Hun mener det er årsaken til at hun er så...

Trygg trafikk: Ikke kjør barna til skolen

Skolen er i gang etter ferien og mange barn ferdes langs veiene. Kjører du barnet ditt til skolen for å sikre at barnet kommet...

Populært på Sosialnytt nå

Historier fra livet

MER POPULÆRT