mandag, mai 25, 2020

Mannen viste fingeren og kalte Peter for rævhøll. Da tok Peter opp jakten!

Mest lest nå

 

250111_1089222447766819_792263780180013897_nHvorfor poster jeg en selfie med en kaffekopp og et peacetegn? Vel, jeg ønsker å dele en liten historie med dere. I dag tidlig var jeg ute å kjørte bil, plutselig kjørte en bil ut rett foran meg og en herremann viste meg fingeren.

Jeg ble overrasket. Jeg forsto ikke hvorfor han gjorde dette. Jeg tror utkjøringen kom så overraskende på meg fordi han ikke brukte blinklys. Han ropte også «rævhøll» til meg. Haha.


Uansett, jeg så at han svingte av med Starbucks. Vel, jeg tenkte at nå har jeg sjansen til å fortelle han hva jeg synes om hans dårlige manerer og mangel på respekt. Jeg fulgte etter han, men jeg fant han ikke på Starbucks. Jeg gikk for å kjøpe meg en kaffe, og plutselig ser jeg han komme ut fra toalettet. Jeg snudde meg rundt og sa til han at dette var hans lykkedag! «Hva kan jeg kjøpe til deg? Jeg spanderer!»

Han så på meg, forbauset. 

«Virkelig?» spurte han. 

Etter å ha kjøpt en kaffe til mannen, fortalte jeg at det var meg han viste fingeren til.

«Jeg er så lei meg.» Sa han. «Jeg er bare superstresset.» Jeg sa til han at det går helt fint. Vi pratet en liten stund og etter litt fikk jeg vite at blinklyset hans faktisk ikke virker! Haha.

Så, hvorfor deler jeg denne historien? Fordi vi har en tendens til å hylle mennesker som får tatt hevn, eller at noen «får som de fortjener». Mitt spørsmål er, hvor skal det stoppe? Når skal krigingen og sinnet ta slutt? Det er bare  FRED som kan stoppe dette.

Husk det at folk går kanskje gjennom noe som du har ingen anelse om.

Kilde for historie: Peter Karanfilis. Vil du ha din historie publisert på Sosialnytt? Send bilde og historie til [email protected]

Følg Sosialnytt på Google News!

129,739FansLik
1,351FølgereFølg

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter