Hjem Kjendisnytt Maria Engås Halsne vant The Voice

Maria Engås Halsne vant The Voice

Ikveld skulle årets «The Voice» avgjøres. Maria Engås Halsne (22) fra Ålesund stakk av med seieren og platekontrakt med Universal Music.

Den blide ålesunderen har sjarmert og begeistret Norge under årets utgave av «The Voice» og det var svært mange som mente at hun var den store favoritten i finalen.

Til slutt sto det mellom Maria og Edward Mustad (20) fra Langesund.

Morten Harket kunne ikke få rost Maria nok etter hennes opptreden i sluttfinalen og uttalte at det var det beste han har hørt henne før.

Vil bli lege

Men selv om Maria nå får platekontrakt som artist har hun ikke lagt den virkelig store drømmen på hylla, nemlig å bli lege. Hun er halvveis i legestudiet og har ingen planer om å avbryte utdannelsen.

«Nei, jeg merker mer og mer at det er lege jeg skal bli, men samtidig har jeg lyst til å holde på med musikk så mye jeg kan ved siden av», sier hun til VG.

Videre forteller hun til avisen at hun er sjokkert over at hun har vunnet en konkurranse hvor hun trodde hun skulle ryke ut etter første runde. Nå blir det en skikkelig feiring med familie og venner.

«Først må jeg ta en prat med de andre deltakerne. Og så har jeg masse familie og venner og svigerfamile her», svarer Maria Engås Halsne på spørsmål fra VG om hvordan feiringen blir.

Nedenfor kan du høre hvordan det hørtes ut da Maria fremførte «Strong» i finalen. 

Vi gratulerer så mye med seieren til Maria – en verdig vinner! Trykk på deleknappen om du er enig! 

https://youtu.be/_j6MoKZ7aJM

Tags:

Om Sosialnytt

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg


Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com