Hjem Kjendisnytt Maria Mena stråler av lykke: Viser frem gravidmagen i nye bilder

Maria Mena stråler av lykke: Viser frem gravidmagen i nye bilder

Den folkekjære artisten Maria Mena har delt gledelige nyheter med sine følgere gjennom hele sin graviditet. Nå, rett før termin, viser hun stolt frem gravidmagen og deler vakre bilder på Instagram.

Maria Mena, som slo igjennom i 2002 med sangen «My Lullaby» da hun bare var 16 år, har hatt en lang og suksessrik karriere som sanger og artist. Med hits som «Home for Christmas» har hun vunnet mange hjerter både i Norge og utlandet.

I januar delte Maria Mena den gledelige nyheten om at hun og hennes forlovede, Morten Kleppa, venter sitt første barn.

«Dette har jeg gledet meg så vanvittig mye til å fortelle dere! I sommer skal vi (om alt går bra) få lov til å bli foreldre!» skrev hun entusiastisk på Instagram.

Kjønnet på babyen avslørt

Senere avslørte hun kjønnet på barnet i en Instagram-story:

«I dag har vi sett både aubergine-emoji og fotball-emoji og kan konkludere med at vi får en gutt,» delte hun med sine følgere.

Den lille gutten er ventet å komme til verden i juni, og paret kan knapt vente. Maria har gjennom hele graviditeten delt oppdateringer uke for uke, og hun viser ofte frem sin voksende mage til stor glede for sine fans.

Nydelige gravidbilder

De siste bildene hun har delt, viser en strålende Maria med en vakker gravidmage.

«Se så flott!» og «Så utrolig flotte bilder!» er noen av reaksjonene fra følgere som er begeistret over å få være med på denne reisen.

Med termin rett rundt hjørnet, er det en spennende tid i vente for Maria og Morten. Vi ønsker masse lykke til!

  1. Maria Mena
Tags:

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com