søndag, mai 9, 2021

Marianne Behn om Ari: -Utmattelsen endte opp med en type ME

Mest lest nå

Nyheten om at Ari Behn hadde tatt sitt eget liv første juledag i fjor ble mottatt med sjokk og sorg. Det har nå gått mer enn 8 måneder siden Ari Behn gikk bort. For moren Marianne Behn er sorgen fremdeles stor, og savnet forsvinner aldri.

– Jeg tenker på han nesten hele tiden hver eneste dag, selvfølgelig. Når sjokket slapp taket kom mye mer av den naturlige sorgen frem, forteller Marianne Behn til TV2

I et intervju med Dorte Skappel på God kveld Norge ser Behn tilbake på tiden som har gått, og hvordan 1. juledag ble et mareritt for henne og ektemannen Olav Bjørshol, som fant sønnen livløs.


Det er kjent at Ari Behn var syk før han døde. I intervjuet på God Kveld Norge forteller Marianne Behn at han var til og med innom sykehuset. Sønnen var utmattet og slet med sorg og smerte.

– Utmattelsen endte opp med en type ME. Så han var faktisk på sykehus. Han følte seg gåen og utmattet. Det kombinert med sorg og smerte og lidelse, det var vel der det som til slutt ikke trodde han klarte mer belastninger, sier Behn.

Sorgen og smerten etter skilsmissen var spesielt tung for Ari. 

– Det var selvfølgelig etter skilsmissen, å ikke lenger ha familien så nært. Han var mye med barna sine så klart, de delte jo på det. Men jeg tror hele den situasjonen skapte mye smerte, forteller hun til Dorthe Skappel

Dette er ikke første gangen personer nære Ari Behn har snakket om hvordan skilsmissen påvirket ham.

– Etter bruddet med Märtha kom jo fortvilelsen, og det mørke sigende på. Og det var veldig vanskelig å snu den tankemåten, sa Aris nære venn Per Heimly, i en dokumentarserie fra NRK om Ari.

I det samme intervjuet avslører Aris mor at hun fremdeles har god kontakt med kongefamilien og Märtha.

– Det ble litt annerledes når de ble skilt, men absolutt kontakt, heldigvis. Det er jeg veldig glad for.

Ari Behn og prinsesse Märtha Louise skilte seg i høsten 2016. Norge mottok det triste budskapet om at Ari hadde tatt livet sitt den 1. juledag.

– Det er med stor sorg Dronningen og jeg har mottatt budskapet om Ari Behns bortgang. Ari var en viktig del av vår familie gjennom mange år, og vi bærer med oss varme, gode minner om ham. Vi er takknemlige for at vi fikk lære ham å kjenne. Vi sørger over at våre barnebarn nå har mistet sin kjære pappa – og har dyp medfølelse med hans foreldre og søsken, som nå har mistet sin kjære sønn og bror, uttalte kong Harald i en melding fra slottet kort etter at dødsbudskapet ble kjent.

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter