Hjem Kjendisnytt Marion Ravn fyller 40 år – Avslører: Derfor deler hun ikke bilder av sønnen

Marion Ravn fyller 40 år – Avslører: Derfor deler hun ikke bilder av sønnen

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Marion Ravn, kjent som den ene halvdelen av den populære duoen M2M, har hatt en imponerende karriere. Sammen med Marit Larsen tok hun verden med storm før hun valgte å gå solo. I tillegg har hun briljert på TV-skjermen som dommer i «Maskorama» og vært programleder for Melodi Grand Prix sammen med Fredrik Solvang.

En ny kjærlighet

For ett år siden, under et intervju på «Lindmo», avslørte Marion for første gang at hun var i et forhold.

– Nå har jeg møtt en helt fantastisk fyr, innrømmet en fnisete Ravn. Hun berømmet sin partner for å inspirere henne til å skrive glade låter, noe som var nytt for henne.

Videre delte hun at de allerede hadde vært samboere i to år. Bare noen måneder senere kom den gledelige nyheten om at Marion var gravid og ventet sitt første barn.

Hvordan han ser ut trenger ikke å kunne googles

I september i fjor, i en alder av 39 år, ble Marion Ravn mor for første gang. Hun har vært svært privat om sønnen sin og velger å ikke dele bilder av ham eller avsløre navnet hans. I et intervju med VG forklarer hun:

– Hvordan han ser ut og hva han heter trenger ikke å kunne googles frem. Når han blir stor nok, skal han få velge selv hvor synlig han vil være. Det valget skal ikke være tatt for ham, sier Ravn.

Marion deler også sine tanker om privatlivets grenser:

– Jeg som mamma har jo selvsagt kjempelyst til å dele bilde. Jeg er jo stolt. Det er bare det at sosiale medier er så stort og vi vet ikke hvor det er på vei hen heller, sier hun.

Livet som mor

Marion forteller videre at morsrollen har gitt henne en ny dimensjon i livet:

– Jeg er veldig glad for at jeg får oppleve det, rett og slett. Det er en ny dimensjon i livet. Livet 2.0, forteller hun.

Nylig delte hun en søt videosnutt hvor hun spiller gitar og synger for sønnen sin. Hun uttrykker sin begeistring for den kommende festivalsommeren, hvor hun skal opptre på blant annet Namosfestivalen og Månefestivalen.

Tags:
Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com