in

Marius Borg Høiby og Nora Haukland er samboere på Skaugum

Før jul ble det kjent at Marius Borg Høiby disponerer en tre-etasjes enebolig på 164 kvadrat på Skaugum. Nå bekrefter influenser-kjæresten Nora Haukland at de er samboere.

I mars meldte Nettavisen at det var slutt mellom kronprinsessens sønn, Marius Borg Høiby og samboeren Juliane Snekkestad etter et fire års langt forhold.

– Marius Borg Høiby og jeg har gått fra hverandre. Og jeg har det mye bedre nå, bekreftet Juliane Snekkestad i en tekstmelding til Nettavisen.


I høst bekreftet influencer Nora Haukland at hun dater Marius Borg Høiby.

– Ja, det er en spesifikk person som gjør at ting er veldig fint, sa hun til VG.

Haukland kunne videre fortelle at hun og Høiby har tilbrakt mye tid sammen den siste tiden, og at de har datet hverandre siden april.

Haukland ble kjent etter at hun deltok og vant «Love Island» i 2020 sammen med Johannes Klemp. De to ble kjærester og forlovet seg året etter, men i desember 2021 ble det kjent at paret hadde gjort det slutt.

Disponerer 164 kvadrat på Skaugum

Tidlig i desember meldte VG at Marius Borg Høiby har blitt nabo med sin mor kronprinsesse Mette-Marit og stefar kronprins Haakon.

– Marius Borg Høiby disponerer i en kortere periode en av boligene på Skaugum gård, bekreftet kommunikasjonssjef for slottet, Guri Varpe, i en e-post til VG.

Boligen som Borg Høiby var registrert på per 9. desember var en del av Skaugum gård i Asker sørvest for Oslo – kronprinsparets private residens.

Avisa skriver at boligen ifølge offentlige registre er en enebolig på 164 kvadrat og tre etasjer.

Bekrefter samboerskap

I forbindelse med premiere-visningen av Hollywood-filmen «Babylon» dukket Borg Høibys influenser-kjæreste opp på rød løper. Der bekrefter hun også overfor Dagbladet at hun og Marius Borg Høiby her samboere.

– Vi bor sammen selvfølgelig, i Asker, sier hun.

Om dette er den samme boligen på Skaugum som VG har omtalt sier ikke influenseren noe om til Dagbladet. Men Se & Hør skriver at Nora flyttet inn til Marius på Skaugum etter at hun kvittet seg med leiligheten sin i Oslo i november. 

Da storfamilien ble invitert til gårds for å feire 85-årsdagen til kronprinsessens mor, Marit Tjessem, var også Nora invitert. Finnmarksjenta delte ifølge ukebladet et bilde av seg selv på Skaugum sammen med samboeren og hans kusine Anniken Høiby på sin Instagrams historiefunksjon.

Marius Borg Høiby disponerer ifølge Se & Hør en av de 12 boenhetene som leies ut via Kronprinsens enkeltpersonsforetak.

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

En hjemløs mann ber om et kakestykke på bursdagen sin, og en frisør gir ham et helt nytt utseende i tillegg til middag på en restaurant

Hadia Tajik

Hadia Tajik forteller om vanskelighetene med å få barn: – En livskrise