in

Marius Borg Høibys kjæreste forteller om det første møtet med kronprinsparet

Marius Borg Høiby
Foto: Marius Borg Høiby / Instagram

Influenser Nora Haukland forteller at det første møtet med kronprinsesse Mette-Marit og kronprins Haakon skjedde på 17. mai. 

I høst ble det kjent at sønnen til kronprinsesse Mette-Marit, Marius Borg Høiby, dater influenceren Nora Haukland.

Haukland har fortalt at hun og Marius Borg Høiby har datet hverandre siden april. I mars meldte Nettavisen at det fire år etter kronprinsessens sønn, Marius Borg Høiby (25), hadde blitt kjæreste og samboer med Juliane Snekkestad (26), var slutt mellom de to.


Nå deler Haukland nye detaljer om det første møtet med kronprinsfamilien, i podkasten «Ida med hjerte i hånda».

– Det første møtet var veldig kleint, men det var sikkert bare jeg som følte på det, forteller hun ifølge Dagbladet i podcasten.

På 17. mai endte Høiby opp på sykehus etter at en champagne-flaske hadde eksplodert i hånda hans. Da paret reiste hjem fra sykehuset til Hauklands leilighet, kom plutselig kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit gjennom balkongdøra.

Ifølge avisa understreket Haukland at dette var veldig tidlig etter de begynte å henge sammen, og før de ble kjærester. Hun tror dermed at kronprinsparet ikke skjønte hvem hun var da de hilste på henne for aller første gang.

Etter dette har Haukland møtt kronprinsfamilien ved flere anledninger.

– Det er en veldig varm familie. Jeg er veldig takknemlig, fordi det har vært veldig fint å bli kjent med dem. En veldig koselig gjeng å være med, sier hun ifølge Dagbladet i podcasten.

Hun og Marius Borg Høiby er også samboere. Det skjedde ifølge influenseren veldig raskt.

Han endte rett og slett opp med å ha flere og flere ting i Hauklands leilighet.

Også Nettavisen har omtalt podcasten, der Haukland forteller at de to først kommuniserte gjennom Hauklands venninne, Karianne Vilde Wølner, og i hovedsak gjennom Instagram. Men Haukland fikk aldri noen melding fra Høiby – og tok til slutt det første initiativet og spurte om når de to skulle møtes.

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

12 barn som har sovnet på de merkeligste steder

Kristin Gjelsvik

Kristin Gjelsvik om jul uten sønnen: – Kjenner det gjør vondt i hele kroppen…