Hjem Viralt Markus (13) gråt før han skulle ut på scenen. Så danset han seg til gullknappen

Markus (13) gråt før han skulle ut på scenen. Så danset han seg til gullknappen

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Markus Nesvik (13) fra Rundhaug i Målselv var kjempenervøs før han skulle ut på scenen i «Norske Talenter». Han var så nervøs at han begynte å gråte. Men det hadde den unge danseren ingen grunn til.

«Da Mona Berntsen kastet seg over gullknappen fikk jeg nesten sjokk. Seriøst, fikk jeg gullknappen? Jeg trodde knapt det som skjedde. Jeg ble skikkelig glad, for det var skikkelig uventet», sier Markus til Folkebladet.

Og Mona Berntsen lot seg virkelig imponere av det unge talentet.

«Du er en av de største grunnene til at jeg elsker å sitte her og det jeg har sagt jeg ser etter i år er en uslepen diamant, som har det lille ekstra men ser at du er en stjerne. Fra meg får du…» sier Mona, og kaster seg deretter over gullknappen. Og dermed gikk Markus videre til semifinalen.

Gråt bak scenen

At han var preget av nerver da han kom ut på scenen, gjorde ingen ting. Janne Formoe syns det tvert imot bare var bra.

«Dine nerver kom fordi dette betyr så mye for deg. Så setter du i gang så blir du en helt annen. Du er helt sykt rå og et stort talent», sier skuespilleren.

«Ja, det kom noen tårer før jeg skulle innpå», sier Markus til Folkebladet i etterkant av opptredenen.

«Men etter en skikkelig prat med Solveig Kloppen var jeg pumpet opp og klar til å opptre. Da var jeg ikke så nervøs lenger og jeg er skikkelig fornøyd med dansingen min», sier han videre.

Har danset hele livet

Dommer og musiker Bjarne Brøndbo lot seg også imponere av Markus.

«Det var helt fantastisk bra. Jeg ser at du har lyst å leve av dette, at du mener noe med det. Jeg synes at dette var noe av det bedre jeg har sett på lenge», sier, han, og måtte i kjent stil tørke en liten tåre.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊

Et innlegg delt av Norske Talenter (@norsketalenter)

Markus har alltid danset. Det begynte med babydans. Så bar det videre til danseskole. Og tidligere i år, vant han UKM regionalt og kom helt til landsfinalen. Nå ønsker han å satse på dans fremover.

«Jeg har skikkelig lyst til å satse på dans. Når jeg blir voksen vil jeg starte danseskole og undervise andre», sier 13-åringen.

Rørt mamma

På Instagram har moren til Markus kommentert Norske talenter sitt innlegg. Hun skriver:

«Jeg griner og jeg griner og jeg griner. Jeg har verdens beste sønn❤️ @markusthedancer05 mamma er så stolt av deg ! ✨ MY STARMY DIAMOND» 💎

Foto: Skjermdump Instagram

Om du enda ikke har sett dansen kan du se den hos TV 2.

Nedenfor kan du se en annen deltaker som skapte mange smil under forrige runde av «norske talenter».

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Kjenner du igjen denne beskrivelsen av «manneinfluensa»?😅 Nye talenter kl. 19.30 i kveld på @tv2norge 🎊🎊 @arnetorget @tv2sumo

Et innlegg delt av Norske Talenter (@norsketalenter)

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com