lørdag, juni 6, 2020

Marna Haugen Burøe har fått kreft igjen – «Det er en syk følelse»

Mest lest nå

Bloggeren Marna Haugen Burøe deler selv de triste nyhetene på bloggen sin. 

Tobarnsmoren som er gift med komiker Ørjan Burøe er kjent blant annet fra serien «Bloggerne», «Farmen kjendis» og «Skal vi danse».

Den kjente bloggeren har tidligere vært åpen om kreftdiagnosene. I 2012 trodde hun at hun var gravid, men ble sjokkert da det viste seg at det man trodde var et barn, i realiteten var en kreftsvulst i livmoren. Det var en alvorlig situasjon og den gang fortalte hun til TV 2:


– Da satte legen seg ned og sa «Marna, nå må du ta dette alvorlig. Hvis du begynner å blø, så kan du blø i hjel. Det er ikke noe å tulle med».

I 2016 gjennomgikk Marna en operasjon for forandring i livmorhalsen. Operasjonen var ikke vellykket og hun måtte gjennomgå to inngrep for å få bukt med

«Jeg har gått en stund med «nyheten» om at operasjonen min for celleforandringer ikke var vellykket, jeg har bare ikke orket å si det til så mange for jeg vil egentlig ikke snakke om det. Det plager meg å prate om det, jeg blir irritert selv når mamma spør meg om når jeg skal på sykehuset igjen» skrev hun på bloggen sin.

Kreft på ny 

Man skulle tro at Marna hadde fått sin del av kreft nå, men onsdag kveld delte hun den tragiske beskjeden med leserene sine på bloggen sin: hun har fått kreft enda en gang.

Hun skriver:

«Det er kjempevanskelig å skrive dette. Da blir det liksom sant. Det er så mye enklere å pakke det vekk og slippe å forholde seg til vonde fakta mens i realiteten så gjør det det hele bare verre, for man blir så tung og mørk innvendig.

Jeg har kreft. I livmoren.»

Bloggeren skriver videre at hun aldri hadde trodd at hun skulle få kreft for andre gang.

«Den jævla livmoren, den har ikke gitt meg annet enn trøbbel i alle år. Hælvetes dritt og det verste er at jeg hadde rett i at det var noe galt, jeg hadde bare aldri sett for meg å faktisk få det bekreftet. Det er en syk følelse det, og ordene “jeg visste det” ble ikke akkurat sagt med fornøyelse,» skriver hun.

Onsdag kveld delte ektemann Ørjan Burøe dette bildet på Instagram:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ørjan Burøe (@orjanburoe) on

Nå sender vi våre varmeste tanker til Marna. Er det mulig å være så uheldig to ganger? Send henne gjerne noen oppmuntrende ord du også. 

129,804FansLik
1,372FølgereFølg

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter