søndag, april 18, 2021

Märtha: – Ari kom inn i livet mitt og var et friskt pust

Mest lest nå

7. april har dokumentarserien «Märtha» premiere på TV 2. I serien får tv-seerne innblikk i prinsesse Märtha Louises (49) hverdagsliv.

TV 2 lover «et unikt møte med et varmt og mangefasettert menneske slik man aldri har sett henne før».

– Jeg er en offentlig person, og pressen skriver mye om meg. Denne serien er en mulighet til å vise frem min tilværelse på en annen og ny måte, uttalte Märtha da serieplanene ble kjent.


Se & Hør skriver at vi i episode 1 får høre om tiden med Ari Behn. Det var Dagbladet som i mars 2001 avslørte at de hadde funnet tonen, og Ari Behn ble den gang omtalt som «Märthas nye, nære venn».

– Ari kom inn i livet mitt og var et friskt pust av unorskhet. Da Ari og jeg ble sammen var det så mye bruduljer fra så mange kanter. Vi var jo forfulgt 24 timer i døgnet, sier prinsessen i programmet.

Interessen for paret var enorm, og prinsessen selv beskriver det som en ganske spesiell tid.

LES OGSÅ: Märtha Louise om skyldfølelsen etter Aris død

– Vi barrikaderte oss hos noen venner av meg, og hadde alle rullegardinene og alt nede, slik at ingen kunne være i noen naboleiligheter og ta bilder inn. Det var helt galskap en periode, minnes prinsessen.

«Vi satt i mørket»

Mens Märtha har vakt enorm oppmerksomhet helt fra hun var født, forteller hun at rampelyset kom brått på for Ari. Han hadde aldri opplevd noe lignende tidligere.

– Der satt vi i mørket, bare oss to. Og til slutt kom en venn og sa: «nei, ærlig talt, nå må dere skjerpe dere. Det er der ute vi lever, ikke her inne». Han (Ari, journ.anm.) hadde jo aldri opplevd noe lignende før, sier 49-åringen ifølge Se & Hør i programmet.

13. desember 2001, samme året som de ble omtalt offentlig som et par,  kunngjorde slottet forlovelsen mellom Märtha og Ari. De giftet seg i Nidarosdomen i mai året etter.  

LES OGSÅ: Prinsesse Märtha Louise: Folk mente jeg var sinnsyk

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter