søndag, juli 12, 2020

Märtha Louise åpner opp om kjærestens synspunkter

Mest lest nå

Prinsesse Märtha Louise (48) og kjæresten Durek Verrett (44) har stått side ved side gjennom flere heftige stormer de siste månedene. Nå sist, var det Dureks uttalelse om kvinner med mange seksualpartnere som vakte oppsikt.

Märtha Louise er for tiden i USA sammen med Durek Verrett som gir ut bok i disse dager. Boken hans heter «Spirit Hacking: Shamanic keys to reclaim your personal power, transform yourself and light up the world.»

I boken skriver sjamanen blant annet at han kan kommunisere med indre organer og videreføre elektromagnetiske synteser til andre mennesker ved å gi klemmer.


Noe utenom det vanlige

Nå har Märtha Louise publisert et innlegg på Instagram der hun forteller hva hun mener om kjærestens bok.

«Denne boken er noe utenom det vanlige. Les den og finn ut selv hvordan du kan hacke sinnet ditt, slutt å være et «bobble head» eller et «sheeple» og bli med på det tente toget for KJEMPER. Så stolt av ditt arbeid, min elskede», skriver prinsessen vår.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Märtha Louise (@iam_marthalouise)

Terningkast en

Dagbladet har gitt Shaman Durek Verretts bok terningkast en i sin bokanmeldelse.

I boka skriver Durek blant annet om seksuell helse.

«Når vi har mye tilfeldig sex, og mye sex uten tilknytning, tiltrekker vi oss underjordiske vesener kalt «seksuelle succubi». En seksuell succubus er en ånd som fester seg til en persons energifelt med sugekoppaktige lemmer, og bruker det som et fôringsfartøy», skriver han.

«De trekker mørke til de nedre chakraene, hvor det samles, og dermed skapes enda mer skyld og skam for hver seksuelle handling. Disse følelsene, som er mørkets redskaper, gir underbevisstheten signal om at den skal manifestere sykdom, fordi vi føler at vi burde bli straffet. Den seksuelle succubus er startpunktet for all seksuelt overførbar sykdom», skriver han videre.

Boken kommer ut på norsk på Cappelen Damm 29. oktober

LES OGSÅ: Esben Esther Pirelli Benestad om Durek Verrett: «Hva får et menneske til å si noe sånt?»

130,152FansLik
1,408FølgereFølg

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter