Hjem Kjendisnytt Märtha Louise avslører hvem hennes nye kjæreste er : – Han har forandret livet mitt

Märtha Louise avslører hvem hennes nye kjæreste er : – Han har forandret livet mitt

Märtha Louise stråler og forteller på instagram at hun har fått seg ny kjæreste. Kjæresten som også er hennes samarbeidspartner er den amerikanske shamanen Shaman Durek.

Tidligere i vår var prinsessen gjest i «Skavlan» sammen med Shaman Durek. De to gikk da til angrep på Skavlan i ettertid da de mente at uttalelsene til Durek hadde blitt klippet på en måte som fremstillte det han sa på en helt annen måte enn det som var intensjonen.

I ettertid uttalte Shaman:

«Jeg har fått en rekke reaksjoner fra mennesker som tror at jeg ikke liker svensker. Noe som overhodet ikke er sant. Jeg var super happy med programmet helt til jeg oppdaget hvordan de har redigert ordene mine.»

Prinsessen støttet Shaman.

Bekrefter at de er ett par

Nå bekrefter de to at de er ett par og prinsessen har mange gode ord å si om kjæresten sin:

– Når du har møtt tvillingsjelen din, så vet du det. Jeg er så heldig å ha møtt min. Han har forandret livet mitt, skriver Märtha Louise.

– Han har fått meg til å innse at ubetinget kjærlighet faktisk eksisterer her på planeten. Han omfavner meg uten å stille spørsmålstegn eller frykt.

Durek bekrefter også forholdet på hans Instagramprofil hvor han skriver følgende:

– Å bli elsket eller ikke elsket, for jeg vil heller bli elsket ubetinget enn å ikke bli elsket i det hele tatt. Det er hva jeg føler for prinsesse Märtha Louise, ren aksept for mitt mulitdimensjonale jeg.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

When you meet your twin flame, you know. I have been lucky enough to have met mine. @shamandurek has changed my life, like he does with so many. He has made me realize that unconditional love actually exists here on this planet. He embraces all of me without question or fear. He makes me laugh more than anyone, has the most profound wisdom to share and all the bits in between from the diversity of his being. I feel so happy and blessed that he is my boyfriend. Thank you my love, for including me so generously into your family. I love you from this eternity to the next. And to those of you who feel the need to criticize: Hold your horses. It is not up to you to choose for me or to judge me. I don’t choose my man to satisfy any of you or the norms or boxes you have chosen in your mind for me to be in. I don’t thrive there, nor do I exist in your illusion about me. I choose from love. And that’s it. Shaman Durek is merely a man I love spending my time with and who fulfills me. So thank you for respecting my actions and my choice of partner. All I know at this moment is that we love each other and I am super happy. Have a wonderful, loving Sunday and Mother’s Day(for the USA). 📸 @dhendersonphoto

Et innlegg delt av Princess Märtha Louise (@princessmarthalouise)

Prinsessen kommer også med en liten oppfordring til eventuelle kritikere:

– Det er ikke opp til dere å dømme meg. Jeg har ikke valgt mannen min for å tilfredsstille noe av dere eller boksene dere har satt for meg i hodene deres, skriver hun.

Vi gratulerer det nyforelskede paret. Hurra for kjærligheten <3

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com