Hjem Kjendisnytt Märtha Louises vakre gratulasjon til Maud Angelica

Märtha Louises vakre gratulasjon til Maud Angelica

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

29. april fylte Märtha Louise og Ari Behns førstefødte datter, Maud Angelica, 17 år. I den forbindelsen, la Märtha Louise ut en vakker gratulasjon til datteren på Instagram.

«Gratulerer med dagen, min kjære Maud. Du er en gammel sjel med så mye dyp visdom. En fontene av glede og kreativitet, dybde og latter. Du er dypt filosofisk og jeg elsker måten du oppfatter verden, med omsorg for alle rundt deg, du ser dem i dybden», skriver den stolte moren.

«Selv i dine mørkeste stunder, viste du verden hvordan du tenker på andre gjennom å dele din visdom i talen i din fars begravelse», skriver hun videre, og avslutter:

«Talentet ditt for tegning og maling (Hvilket du definitivt ikke har fra meg) overstiger alderen din. Jeg er så stolt av deg, min kjære, og jeg elsker deg til månen og tilbake.»

Flott tale

Maud Angelicas tale i farens begravelse, som Märtha Louise skriver om, har blitt lagt merke til over store deler av verden. 17-åringen brukte muligheten til å snakke til mennesker som sliter psykisk. Hun ga håp, og bønnfalt folk om å søke hjelp.

– Kjære pappa. Jeg husker på konfirmasjonen min da du holdt tale så skalv hendene. Så da du skalv på hendene for meg så forsto jeg at det betydde ekstra mye. I dag skal jeg holde tale for deg og jeg skjelver også på hendene, begynte hun.

– Det er alltid en utvei

Maud Angelica fortsatte talen med å snakke om psykiske problemer og at det alltid er hjelp å få.

– Det er alltid en utvei. Jeg vil si til alle at det alltid finnes en utvei, selv om det ikke føles sånn. Du kan få hjelp, og det kan bli bedre, sa hun.

– Folk er bare glade for å hjelpe og vil gjerne det. Det er så mange mennesker der ute som er så glade for at du er i livet deres, aldri tenk at det er bedre om du går bort, det er så uendelig feil, sa hun videre.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com