Hjem Kjendisnytt Märtha og Durek har kjøpt nytt hus – Så mye betaler de

Märtha og Durek har kjøpt nytt hus – Så mye betaler de

Etter flere år med pendling mellom USA og Norge, er det nå klart at Durek Verret flytter til Norge. Det har lenge vært uklart hvor de vil bosette seg, og det har helt åpenbart vært en diskusjon paret har hatt over tid. Nå har de kjøpt seg hus!

Da prinsessen var gjest i programmet «Helt Harald» i 2021, røpet hun at hun vurderte å flytte til USA.

Programleder Harald Rønneberg, som også er en venn av prinsesse Märtha Louise, spurte henne om hun trodde hun og kjæresten kommer til å bo i samme land noen gang.

– Jeg håper jo det. Han ville jo i utgangspunktet flytte til Norge, men så kom han til Norge og det ble jo ikke akkurat sånn kjempekoselig, sier hun med referanse til kaoset som oppsto under Verrets første Norgesbesøk.

Vurderte lenge å flytte til USA

VG har også spurt prinsessen om flytteplanene.

– Akkurat nå er det Covid og vanskelig å planlegge, men vi planlegger å flytte med tiden. Barna blir da selvsagt med, sier hun til avisen og legger til at de vil beholde hjemmet i Lommedalen.

– Vi må jo ha et hjem i Norge. Fortsatt kommer vi til å være mye her. Vi kan jo ikke forlate vakre Norge helt, sier hun.

Men etter flere Norgesbesøk, en tur innom de norske hitlistene og flere år med pendling som at på til ble komplisert av en global pandemi, så ser det ut til at Märtha tross norsk presse har klart å få flyttet på Durek.

Durek ble Norgesvenn

Da paret den 13. september kunngjorde at dato for bryllupet er satt, ble det samtidig klart at Durek Verret flytter til Norge. Dette var nok egentlig bestemt før de kunngjorde den glade nyheten om forestående bryllupsfest i vakre Geiranger.

Da Durek og boybandet hans, The Jacketeers, slapp den humoristiske afterski-låta i vinter sa han ifølge VG til God Morgen Norge at han definitivt kom til å flytte hit.

– Jeg kommer definitivt til å flytte hit, absolutt.

Videre sa han under «God morgen Norge»-intervjuet at han nå bor halvparten av tiden i Los Angeles, og halvparten av tiden i Norge.

Begge setter barna først

– Märtha og jeg har alltid vært enige om én ting, og det er at barna kommer først. Karrierene til barna tar veldig av her, så det gir ikke mening for meg å ta dem med til LA. Jeg vil være der det er best for barna og Märtha.

Barna til Märtha Louise har ved flere anledninger berømmet bonuspappa Durek, som helt tydelig kommer godt over ens med Märthas døtre.

I et klipp fra sesong 2 av realityprogrammet «Powerwomen Norge» får vi se hvor hyggelig de har det sammen. Der snakker Leah Isadora Behn med bonuspappa Durek Verrett om premieren av den nye sesongen, og om premierefesten.

– Jeg var veldig glad for at vennene mine var der, men det var stress med pressen, sa hun ifølge Nettavisen.

– Du vet at jeg og moren din vil beskytte deg mot pressen, trøstet Durek.

I samme klipp minner han om at det viktigste for ham når det gjelder bonusdatterens influenserkarriere er at hun «alltid er komfortabel, og at det aldri er et øyeblikk hvor hun opplever stress, fordi det alltid må være gøy.»

Nytt hus

I serien forteller også Leah Isadora Behn at hun setter stor pris på Durek Verrett, og i et klipp delt på Se og Hør sine nettsider sier hun at bonuspappaen har veldig mange gode egenskaper.

Paret har nå kjøpt seg nytt hus på Stabekk i Bærum. Prisantydningen i salgsprospektet lå på 17,9 millioner, med en total prisramme på drøyt 18,3 millioner. Hva Märtha eksakt har gitt for boligen er uvisst, men Se og Hør som var de som først meldte om boligkjøpet, skriver at etter det de erfarer skal huset ha blitt kjøpt for 18,6 millioner.

Eiendomsmegler og partner i Sem & Johnsen, Petter Johnsen, som har forestått boligsalget har ingen kommentar til ukebladet.

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com