Hjem Kjendisnytt Märtha om Ari Behn, sorgen og barna

Märtha om Ari Behn, sorgen og barna

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Når prinsessen åpner opp om Ari Behn, sorgen og barna – bryter hun sammen i gråt.

I den amerikanske podkasten «Almost 30» deler prinsesse Märtha Louise tanker og følelser rundt Ari Behns dødsfall.

Prinsesse Märtha Louise. Foto: Foto: Cathrine Wessel, Det Kongelige Hoff

– Det har vært en reise i den dypeste fortvilelse, hvor jeg har gått gjennom alle følelsene. Fra sinne, til bitterhet, til tristhet, til å huske alle de gode tidene vi hadde sammen, sier prinsesse Märtha Louise i podcasten «Almost 30»

Når prinsessen begynner å prate om tapet av Ari knekker stemmen knekker og tårene kommer.

Prinsesse Märtha Louise og Ari Behn med døtrene sine, sommeren 2009 (Foto Morten Brun, Det kongelige hoff)

– Og selvfølgelig, det å se barna mine gå gjennom dette, det har vært utrolig hardt, legger hun til.

Märtha Louise sier hun og barna har lært seg å være mer åpne og ærlige om følelsene sine, og at de sammen har vokst som familie.

De har god tilknytning og tillit, og de har lært seg til at de kan uttrykke seg akkurat som de vil. At de kan si det når de er sinte, si det når de er triste, og være ærlige dersom det er noe de ikke forstår eller hvis de har spørsmål.

– Jeg har lært at ingen følelse feil. At jeg ikke skal få dårlig samvittighet fordi jeg føler meg sint, nede eller ensom – eller for at jeg føler på at han etterlot meg alene med ansvaret for barna.

Foto: Shaman Durek / Instagram

Prinsesse Märtha Louise forteller videre i podcasten at Shaman Durek var en god støtte for henne i tiden etter Aris dødsfall. Mens alle var i sjokk, var Shaman Durek den eneste som klarte å gjøre noe forteller prinsessen ifølge Newsner.

Ari Behn og prinsesse Märtha Louise skilte seg i høsten 2016, etter års ekteskap. Norge mottok det triste budskapet om at Ari hadde tatt livet sitt den 1. juledag.

– Det er med stor sorg Dronningen og jeg har mottatt budskapet om Ari Behns bortgang. Ari var en viktig del av vår familie gjennom mange år, og vi bærer med oss varme, gode minner om ham. Vi er takknemlige for at vi fikk lære ham å kjenne. Vi sørger over at våre barnebarn nå har mistet sin kjære pappa – og har dyp medfølelse med hans foreldre og søsken, som nå har mistet sin kjære sønn og bror, uttalte kong Harald i en melding fra slottet kort etter at dødsbudskapet ble kjent.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Om Sosialnytt

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg


Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com