Hjem Kjendisnytt Märtha utelukker ikke å bosette seg i USA: -Det kan jo være at vi ender opp der etter hvert

Märtha utelukker ikke å bosette seg i USA: -Det kan jo være at vi ender opp der etter hvert

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

I mandagens «Helt Harald» på TV2  røper prinsessen at hun vurderer flytting til USA.

Mandag kveld er prinsesse Märtha Louise (49) er gjest i TV2-programmet «Helt Harald». Her snakker hun om Aris død, og forteller blant annet at det var kong Harald som kom med dødsbudskapet til henne.

– Vi var på Kongsseteren i Holmenkollen. Det var et julepyntet hus. Vi hadde en kjempehyggelig jul, sier prinsesse Märtha Louise ifølge TV2 til Harald Rønneberg i TV 2-programmet «Helt Harald».

Foto: Shaman Durek / Instagram

Hun forteller også videre at hun og barna har fått hjelp av psykologer, venner, familie og kjæresten hennes, amerikanske Durek Verrett (46).

RELATERT: Prinsesse Märtha Louise avslører hvordan hun traff Durek Verrett

– Når vi fikk beskjeden fikk vi jo alle helt sjokk. Vi klarte ikke å gjøre noen ting. Det var å løpe fra det ene barnet til det andre. Han var den eneste som klarte å være der … være tilstede. Han var der veldig for barna den perioden. At han var der var veldig viktig, sier hun til Harald Rønneberg i programmet.

Rønneberg spør også om hun tror hun og kjæresten kommer til å bo i samme land noen gang.

RELATERT: Harald Rønneberg om det nære vennskapet med prinsessen: – Jeg synes hun får ufortjent mye pes

– Jeg håper jo det. Han ville jo i utgangspunktet flytte til Norge, men så kom han til Norge og det ble jo ikke akkurat sånn kjempekoselig, sier hun med referanse til kaoset som oppsto under Verretts første Norgesbesøk.

RELATERT: Durek Verrett svarer på ryktene om brudd med prinsesse Märtha Louise

Märtha utelukker ikke at hun flytter til USA

På spørsmål fra VG om hvordan det var å prate om så alvorlige temaer med Märtha foran kamera, med tanke på hans nære vennskap med både prinsessen og Ari, svarer Rønneberg:

– Det var sterkt og samtidig fint. Märtha er et så godt og varmt menneske, og jeg beundrer henne for måten hun klarer å sette ord på en så krevende tid i livet. Det er jeg sikker på vil bety mye for mange.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Om Sosialnytt

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg


Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com