Forsiden Historier fra livet Martine ble kalt tjukk - nå svarer hun nettmobberne!

Martine ble kalt tjukk – nå svarer hun nettmobberne!

Nettmobbere er som oftest best å bare overse, noe Martine Halvorsen, en 19 år gammel blogger fra Oslo, som oftest gjør. Men når hun fikk kommentarer på hvor tjukk hun er etter å ha lagt ut en bikinibilde av seg selv, da fikk hun nok.

Hun setter foten ned mot kroppshetsen i et blogginnlegg. Som nå hylles av tusenvis. Hun begynner innlegget slik:

«Her om dagen publiserte jeg et bilde av meg selv i en bikini, og før jeg visste ordet av det, hadde noen kommentert at jeg var så tjukk. Som oftest pleier jeg å ignorere slikt, men dette gangen fikk jeg lyst til å svare.»

Reklame

– Man kan jo lure på om gutten som skrev det, ble lykkeligere etterpå. Får han det bedre med seg selv når jeg fikk den kommentaren? Jeg tror at svaret er nei, sier Martine til Expressen.

Instagram

blogginlegget  skriver Martine videre: “Her om dagen publiserte jeg et bilde av meg selv i bikini og innen jeg visste ordet av det, så hadde noen kommentert at jeg var tjukk. Som oftest pleier jeg å ignorere slikt, men denne gangen fikk jeg lyst til å svare. Du som kalte meg tjukk – jeg hr aldri spurt deg hva du synes om min kropp. Det er ikke din jobb å ha en mening om min kropp eller størrelse.» 

Hun fortsetter: «Jeg er helt klar over at jeg ikke passer inn i den mal som forventes å passe inn i. Men hvem gjør egentlig det? Gjør du? Jeg tror at alle har noe med sin kropp som de ikke er helt fornøyde med, slik er det å ha en kropp.

LES OGSÅ
Den gamle mannen venter på sin kone i lufthavnen - tusenvis har blitt rørt av den søte videoen

Instagram

Martines innlegg hylles nå av tusentalls, som ser på henne som et forbilde. 19-åringen tror at problemet ligger hos netthaterne selv.

«Mange er veldig opptatt av å kommentere at fedme er usunt, men for min del så er det aldeles ikke det det handler om. Hvorfor skal det spille en rolle for en selv hvordan andre ser ut? Det er ikke noe jeg eller andre har noe med å gjøre. Det samme gjelder hvis noen er veldig tynn», sier hun til Expressen.

Hjelp hjerne med å dele videre Martines budskap. Det er på tide å sette foten ned mot dagens urimelige kroppsideal og netthatere. Del gjerne videre hvis du er enig!

 

SE OGSÅ:

Mest lest nå

Det danske kronprinsparet tar med seg en spesiell gjest i prinsesse Ingrid Alexandras konfirmasjon

Når prinsesse Ingrid Alexandra skal konfirmeres lørdag 31. august, kommer det gjester fra både fjern og nær. Det danske kronprinsparet er selvskrevne gjester. Men...

Så du på serien 113? Da har vi en gladmelding til deg

Mandag starter innspillingen av sesong 2 av dokumentarserien 113. Og denne gangen er det ikke bare de ansatte ved Universitetssykehuset i Tromsø som blir...

Moren så rødt da datteren ikke fikk klappe servicehunden

Moren var på et kjøpesenter i Pittsburgh med datteren sin, da datteren så en søt golden retriever. Moren spurte om datteren kunne få klappe...

Den unge gutten får publikum til å måpe når han drar i gang «Bohemian Rhapsody»

På den internasjonale togstasjonen i London, står det et offentlig piano. Daglig setter forbipasserende seg ved tangentene og drar i gang en sang eller...

Alenemoren adopterer ei lita jente. Får sjokk når hun finner ut hvem jenta er

Katie Price og mannen hennes hadde slitt med å få barn i lang tid. Da ekteskapet tok slutt, bestemte Katie seg for å adoptere. Katie...

Populært på Sosialnytt nå

Historier fra livet

MER POPULÆRT