søndag, januar 26, 2020
Historier fra livet Martine ble kalt tjukk - nå svarer hun nettmobberne!

Martine ble kalt tjukk – nå svarer hun nettmobberne!

-

Nettmobbere er som oftest best å bare overse, noe Martine Halvorsen, en 19 år gammel blogger fra Oslo, som oftest gjør. Men når hun fikk kommentarer på hvor tjukk hun er etter å ha lagt ut en bikinibilde av seg selv, da fikk hun nok.

Hun setter foten ned mot kroppshetsen i et blogginnlegg. Som nå hylles av tusenvis. Hun begynner innlegget slik:

«Her om dagen publiserte jeg et bilde av meg selv i en bikini, og før jeg visste ordet av det, hadde noen kommentert at jeg var så tjukk. Som oftest pleier jeg å ignorere slikt, men dette gangen fikk jeg lyst til å svare.»

– Man kan jo lure på om gutten som skrev det, ble lykkeligere etterpå. Får han det bedre med seg selv når jeg fikk den kommentaren? Jeg tror at svaret er nei, sier Martine til Expressen.

Instagram

blogginlegget  skriver Martine videre: “Her om dagen publiserte jeg et bilde av meg selv i bikini og innen jeg visste ordet av det, så hadde noen kommentert at jeg var tjukk. Som oftest pleier jeg å ignorere slikt, men denne gangen fikk jeg lyst til å svare. Du som kalte meg tjukk – jeg hr aldri spurt deg hva du synes om min kropp. Det er ikke din jobb å ha en mening om min kropp eller størrelse.» 

Hun fortsetter: «Jeg er helt klar over at jeg ikke passer inn i den mal som forventes å passe inn i. Men hvem gjør egentlig det? Gjør du? Jeg tror at alle har noe med sin kropp som de ikke er helt fornøyde med, slik er det å ha en kropp.

Instagram

Martines innlegg hylles nå av tusentalls, som ser på henne som et forbilde. 19-åringen tror at problemet ligger hos netthaterne selv.

«Mange er veldig opptatt av å kommentere at fedme er usunt, men for min del så er det aldeles ikke det det handler om. Hvorfor skal det spille en rolle for en selv hvordan andre ser ut? Det er ikke noe jeg eller andre har noe med å gjøre. Det samme gjelder hvis noen er veldig tynn», sier hun til Expressen.

Hjelp hjerne med å dele videre Martines budskap. Det er på tide å sette foten ned mot dagens urimelige kroppsideal og netthatere. Del gjerne videre hvis du er enig!

 

Neste artikkel ⬇Neste
Scroll ned

Kaster grisen utfor 70 meter – ble tvunget til å hoppe i strikk

Folk over hele verden har protestert kraftig etter at en fornøyelsespark i Kina tvang en gris til å hoppe strikkhopp. "Dette er dyremishandling av...

Forsker konkluderer: influensa ER verre for menn

Er det virkelig slik at menn blir sykere enn kvinner? Du er nok ikke alene om du...

Kvinne stanset bilen for å filme elg. Hva hun også fikk med på opptaket, fikk henne til å grøsse

Da den kanadiske kvinnen Audrée Tanguay Fréchette tilfeldigvis så en elg som sto og beitet i veikanten i Gaspésie i Quebec, stanset hun bilen...