Hjem Historier fra livet Martine ble kalt tjukk – nå svarer hun nettmobberne!

Martine ble kalt tjukk – nå svarer hun nettmobberne!

Nettmobbere er som oftest best å bare overse, noe Martine Halvorsen, en 19 år gammel blogger fra Oslo, som oftest gjør. Men når hun fikk kommentarer på hvor tjukk hun er etter å ha lagt ut en bikinibilde av seg selv, da fikk hun nok.

Hun setter foten ned mot kroppshetsen i et blogginnlegg. Som nå hylles av tusenvis. Hun begynner innlegget slik:

«Her om dagen publiserte jeg et bilde av meg selv i en bikini, og før jeg visste ordet av det, hadde noen kommentert at jeg var så tjukk. Som oftest pleier jeg å ignorere slikt, men dette gangen fikk jeg lyst til å svare.»

– Man kan jo lure på om gutten som skrev det, ble lykkeligere etterpå. Får han det bedre med seg selv når jeg fikk den kommentaren? Jeg tror at svaret er nei, sier Martine til Expressen.

Instagram

blogginlegget  skriver Martine videre: “Her om dagen publiserte jeg et bilde av meg selv i bikini og innen jeg visste ordet av det, så hadde noen kommentert at jeg var tjukk. Som oftest pleier jeg å ignorere slikt, men denne gangen fikk jeg lyst til å svare. Du som kalte meg tjukk – jeg hr aldri spurt deg hva du synes om min kropp. Det er ikke din jobb å ha en mening om min kropp eller størrelse.» 

Hun fortsetter: «Jeg er helt klar over at jeg ikke passer inn i den mal som forventes å passe inn i. Men hvem gjør egentlig det? Gjør du? Jeg tror at alle har noe med sin kropp som de ikke er helt fornøyde med, slik er det å ha en kropp.

Instagram

Martines innlegg hylles nå av tusentalls, som ser på henne som et forbilde. 19-åringen tror at problemet ligger hos netthaterne selv.

«Mange er veldig opptatt av å kommentere at fedme er usunt, men for min del så er det aldeles ikke det det handler om. Hvorfor skal det spille en rolle for en selv hvordan andre ser ut? Det er ikke noe jeg eller andre har noe med å gjøre. Det samme gjelder hvis noen er veldig tynn», sier hun til Expressen.

Hjelp hjerne med å dele videre Martines budskap. Det er på tide å sette foten ned mot dagens urimelige kroppsideal og netthatere. Del gjerne videre hvis du er enig!

 

Om Sosialnytt

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg


Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com