Hjem Historier fra livet Mary mistet gifteringen sin. 13 år senere, kom den til rette på et helt utrolig sted

Mary mistet gifteringen sin. 13 år senere, kom den til rette på et helt utrolig sted

Kanadiske Mary Grams (87) var helt knust da hun mistet gifteringen sin mens hun jobbet i hagen. Hun turte ikke si det til mannen sin, og det forble en hemmelighet helt til mannen døde.

Mary dro ut og kjøpte en identisk ring, bare mye billigere. Mannen la aldri merke til erstatningen, og han fikk heller aldri vite at hun hadde mistet gifteringen sin. Den eneste Mary fortalte det til, var sønnen. I ettertid forteller Mary at hun angrer litt på at hun aldri fortalte det til mannen sin.

– Kanskje var det feil av meg, men man blir jo så oppjaget, forteller Mary til BBC.

– Men han var jo en tullebukk, så han hadde mest sannsynlig bare syntes at hele situasjonen hadde vært morsom, sier hun videre.

Foto: Privat

Fant ringen på en gulrot

Etter at mannen hennes døde, flyttet Mary fra gården der de hadde bodd, og der hun mistet ringen sin. Sønnen hennes og svigerdatteren overtok gården.

En dag, 13 år etter at gifteringen forsvant, holdt svigerdatteren, Colleen Daley, på i grønnsakshagen. Hun høstet gulrøttene. Hun tok med seg kurven med gulrøtter inn for å vaske dem. Da la hun merke til at den ene gulroten så rar og klumpete ut. Da hun skylte den, så hun at det satt en ring på den.

Coleen viste gulroten til mannen sin, og han skjønte umiddelbart hvem sin ring det var. Han ringte til sin mor, som ble helt satt ut av nyheten.

Foto: Privat

Passer godt på den

Nå har Mary fått gifteringen sin tilbake. Og hun forteller at hun skal være litt mer forsiktig fremover.

– Hvis jeg skal ut eller noe, skal jeg legge den på et trygt sted. Det var det jeg skulle ha gjort tidligere også, sier hun.

Nedenfor kan du høre Mary fortelle historien selv. Trykk gjerne på deleknappen om du synes dette var like utrolig som jeg!

LES OGSÅ: Familien ble nødt til henge opp en lapp for å forklare hvorfor hunden alltid sitter på taket

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com