Hjem Kjendisnytt Maskene falt ikke – hinter om ulveshow fra scenen neste år også

Maskene falt ikke – hinter om ulveshow fra scenen neste år også

Mange hadde forventet et maskefall i finalen, men slik gikk det ikke. Identiteten til den norske Eurovision-duoen SubWoolfer er fortsatt ukjent.

Da folkestemmene ble talt opp, ble det klart at Norge fikk totalt 146 poeng. Inkludert de 36 jurypoengene endte Subwoolfer med totalt 182 poeng og tiendeplass i årets finale.

– Nå er vi i gang med å forberede oss til X, Y og Z faktorer på andre planeter så nå kjører vi videre, sa SubWoolfers tolk Carl-Henrik Wahl til TV 2.

De mange som ventet på et maskefall i finalen ble skuffet. SubWolfers identitet er fortsatt en hemmelighet.

– Vi må nok se et år fremover i tid. Nå må vi se om vi kan klare å lure oss med i Eurovision neste år også, sier Wahl til TV 2.

Britenes Eurovision-kommentator fortalte ifølge VG seerne sine at han mener han vet hvem en av de to maskerte ulvene er.

– Så, vi tror den korteste av dem er Ben, Ben Adams, kjent fra boybandet A1. Jepp!, sa Norton ifølge den britiske avisen Mirror.

Avisen skriver videre om et skred av spekulasjoner på Twitter i etterkant av Nortons utsagn. En av disse påpekte at Adams ikke har vært på scenen under de siste A1-konsertene, og at Adams ikke har figurert på A1s instagram-konto de dagene det har vært melodifestival i Torino.

En av de mange som twitret om det norske MGP-bidraget var Harry Potter-forfatteren J. K. Rowling.

– Ok, jeg elsker Norge allerede, skrev forfatteren på mikrobloggtjenesten.

Mens Norge kom på en tiendeplass var det forhåndsfavoritten Ukraina som vant Eurovision-finalen. De lå på en fjerdeplass etter at jury-stemmene var talt opp, men rekordmange publikumsstemmer sikret Ukraina førsteplassen. Britene som lå best an etter jurystemmene var talt opp, ble dermed skjøvet ned på en andreplass.

– Vårt mot imponerte verden, og vår musikk har overvunnet Europa. Neste år vil Eurovision bli arrangert i Ukraina. Vi vil gjøre vårt beste for at vi en dag kan ta imot gjester og artister fra Eurovision i Mariupol, skriver president Volodymyr Zelenskyj på Telegram.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com