in

Maskorama: «Alle» tror dette er Birgit Skarstein

faksimile: Instagram

Var du en av de mange som satt benket foran tv-skjermen i fjor for å gjette på hvem som gjemte seg bak masken under «Maskorama»?

Program-serien var blant de mest sette på TV i 2020. Nå er åtte nye deltakere gjemt inne i glitrende ferske og imponerende masker. Nytt av året er at showet nå også er åpent for publikum.

Sesong 2 av Maskorama hadde premiere lørdag 6. november.


I første program var det Arve Juritzen som røk ut. Han skjulte seg bak «Frosken».

Panelet gjettet alt fra tidligere fotballspiller Bernt Hulsker til skuespiller Leonardo DiCaprio og sanger Bjørn Eidsvåg.

– At de gjettet Bjørn Eidsvåg var dårlig gjort. Der må de si unnskyld til Bjørn, for han synger mye bedre, sier Arve Juritzen ifølge TV 2 til God Kveld Norge.

Forrige torsdag la Juritzen ut et bilde på Instagram av seg selv med en froskelue.

– Jeg synes det er kjempetrist, for jeg har øvd og øvd og syntes det var så gøy, sa Juritzen til VG kort tid etter han røk ut av sangkonkurransen.

VG har spurt folk hvem de tror gjemmer seg bak de ulike maskene. En av deltakerne skiller seg ut med at svært mange tror de vet hvem det er – og har svart samme person: Hele 72 prosent tror det er roer og skipigger Birgit Skarstein som skjuler seg bak Havfrue-masken.

I programmet fins hintene overalt: I kostymer, symbolikk, låtvalg, og i det deltakerne sier, så det gjelder å følge godt med.

Birgit Skarstein kan lett forbindes med vann.

Samtidig sitter Havfruen på et badekar. Ettersom Birgit sitter i rullestol ville det å gå over scenegulvet skapt utfordringer.

Samtidig ser vi på Havfruens armer at dette er en person som har trent mye.

På premiere-lørdagen ble det Arve Juritzen som måtte ut. Får vi vite hvem som skjuler seg bak Havfruen i neste program?

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Birgitte Tengs

Fetterens far: Birgittes foreldre har blitt hjernevasket av enkelte i politiet

Mannen bryter helt sammen da han finner den savnede hunden sin. Se den tårevåte videoen