Hjem Kjendisnytt Maskorama er tilbake – dette er detektivpanelet

Maskorama er tilbake – dette er detektivpanelet

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Den populære gjetteleken er snart tilbake på NRK. I den fjerde sesongen av Maskorama er det Robert Stoltenberg, Tete Lidbom og Marion Ravn som skal sitte i detektivpanelet.

– Dette gleder jeg meg skikkelig til. Jeg tror faktisk at det bor en liten Lilli Bendriss i meg, så jeg skal bruke mine overnaturlige evner til å finne ut av hvem som er bak maskene. Tenk at jeg får lov til å sitte i panelet i et av de mest sette underholdningsprogrammene i Norge, sier Robert Stoltenberg i en pressemelding fra NRK.

Han har en lang karriere som skuespiller og komiker bak seg. De siste årene er han kjent for flere humorinnslag med Herman Flesvig.

Nå er Stoltenberg spent på hvordan han vil være som detektiv.

– Jeg har etter hvert oppdaget at det er utrolig mange kjente folk i dette landet. Jeg trodde en stund at man kunne telle norske kjendiser på to hender, men det er jo helt feil. Jeg må virkelig gjøre en vareopptelling i hodet mitt før sesongen starter, sier han.

Jokeren i panelet

Stoltenberg er ikke det eneste nye tilskuddet i årets panel. P3-programleder Tete Lidbom er også et nytt ansikt i denne sammenheng.

– Jeg var helt i ekstase da jeg ble spurt, for jeg synes helt oppriktig at dette er en drømmejobb. Jeg kommer til å gå knallhard ut på gjettingen. Hvis jeg bommer skikkelig, så får jeg heller komme med et nytt skudd og satse på at det blir treff. En klassisk fotballstil. Jeg vil tro at jeg er jokeren i panelet, sier Lidbom.

Han tror at han har relativt god oversikt over kjente nordmenn, men at det er forbedringspotensial på et felt.

– Jeg tror kanskje at jeg skal melde meg på et geografikurs. Der har jeg litt å hente. Ellers tror jeg at jeg har relativt god oversikt over alt fra musikere til idrettsfolk. Jeg håper og tror at jeg stiller ganske sterkt, sier Lidbom.

Marion Ravn er tilbake

Enkelte ting er likt som i de foregående sesongene. Åtte hemmeligheter skal avsløres i løpet av høsten, og Silje Nordnes er nok en gang programleder.

I tillegg er Marion Ravn fortsatt en del av detektivpanelet.

– Maskorama er favoritthobbyen min. Jeg er helt avhengig og kunne aldri gitt slipp på denne jobben. Og nå er jeg igjen detektiven som har flest riktige så langt! Jeg gleder meg veldig til å tilbringe lørdagene framover med Robert og Tete. Jeg er spent på hva slags ekspertise de kan bidra med for å finne ut av hvem som skjuler seg bak maskene, sier Ravn.

NRK har stor tro på årets detektivpanel.

– Vi kan nesten ikke vente med å få Marion, Robert og Tete på plass i stolene. De har til felles at de elsker Maskorama og er folk du får skikkelig lyst til å henge med på lørdagskvelden. I tillegg utfyller de hverandre ganske godt på detektivkompetansen, sier Jan Egil Ådland, prosjektredaktør i NRK.

Premiere: Lørdag 11. november kl. 19.50 på NRK1 og i NRK TV

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com