mandag, januar 24, 2022

Maskorama: Nøkken ble avslørt rett før finalen

Mest lest nå

Nok en kjendis røk ut av det populære underholdningsprogrammet Maskorama.

Forrige uke var det Abid Raja som ble avslørt som Nissen. Mange trodde det var vår tidligere kulturminister, men samtidig er Abid en ganske høy mann? Det viste seg at han hadde gått på en spesiell måte for å få det til å se ut som «nissen» var lavere enn han egentlig er – og mange ble nok lurt av det.


«Helt herlig å få være hele Norges nisse🎅🏽 Juleklem til alle sammen🎄», skrev Abid på Facebook etter at hans opptreden i programmet er ferdig.

Han donerte forøvrig bort honoraret på 75.000 kroner til Redd Barna.

Abid holdt likevel koken ganske lenge. I første program var det Arve Juritzen som røk ut. Han skjulte seg bak «Frosken».

Panelet gjettet alt fra tidligere fotballspiller Bernt Hulsker til skuespiller Leonardo DiCaprio og sanger Bjørn Eidsvåg.

– At de gjettet Bjørn Eidsvåg var dårlig gjort. Der må de si unnskyld til Bjørn, for han synger mye bedre, sa Arve Juritzen ifølge TV 2 til God Kveld Norge da han ble konfrontert med folks antagelser.

Uken etter var det en ny maske for fall. Det var ganske åpenbart at heldiggrisen ikke var sanger på heltid. Det skulle vise seg å være den trivelige eiendomsinvestoren Christian Ringnes.

Deretter tenkte mange det var Birgit Skarstein som satt i badekaret som havfrue. Havfrue har jo ikke gått, og hadde forbindelser til Trøndelag. Men nei.

Hele 72 prosent trodde det var roer og skipigger Birgit Skarstein som skjulte seg bak Havfrue-masken. Den gang ei. Det var Trond Giskes kone, programleder Haddy Njie som måtte ta av seg maska og dermed ble tredjemann ut av Maskorama 2021.

– Det har vært så gøy å være så synlig og så usynlig samtidig. Det har jeg virkelig kost meg med, sa Haddy da hun tok av seg maska.

De fire gjenværende deltakerne som kjempet for finaleplass framførte lørdag to låter, der en av dem var i en duett med en annen kjent sanger. Til slutt måtte en av de foreløpig ukjente kjendisene ta av seg masken og avsløre sin identitet.

Det var til slutt Nøkken som fikk færrest stemmer, skriver Nettavisen. Dermed fikk ikke nøkken bli med videre til finalen. Dermed er Bamsen, Dragen og Snømonsteret videre med til finalen.

Bak Nøkken-masken var det Margaret Berger som skjulte seg.

– Jeg har hatt det så gøy, og spesielt gøy med at folk har vært så forvirra. Og egentlig kost meg litt med å skrøne og lyve litt, sa hun ifølge Nettavisen etter at masken falt.

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

Følg oss på sosiale medier

134,608FansLik
1,600FølgereFølg
246FølgereFølg
.

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter