torsdag, mai 28, 2020

Matbutikkene med bønn til deg og meg: Unngå dette

Mest lest nå

Disse 7 tingene må du umiddelbart slutte å bruke Facebook til!

Facebook har gjennom årene opparbeidet seg en enorm status. De aller fleste mennesker bruker i dag Facebook, vi deler nyheter, skriver om livene våre...

Neste uke begynner påsken. Og påske betyr storhandling. Nå kommer matbutikkene med en bønn til oss, slik at vi kan unngå smittefarlige situasjoner.

– Ta påskehandelen tidlig i år, er mitt klare råd, sier Kiwi-sjef Jan Paul Bjørkøy til VG.

– Vi vet av erfaring at spesielt onsdagen før skjærtorsdag og påskeaften er veldig travle. Vi oppfordrer derfor kundene til å ta storhandelen denne uken, eventuelt mandag og tirsdag til uken, sier han videre.


Onsdag neste uke og påskeaften er de mest travle dagene for dagligvarehandelen.

La barna bli igjen hjemme

Bjørn Alan Takle Friis, kommunikasjonsdirektør i Coop Norge, sier de vurderer å utvide antallet dager de holder åpent.

– For å redusere faren for køer har vi vurdert det, men kommet til at vi vil bruke andre tiltak. Vi har presset våre butikkmedarbeidere til det ytterste de siste ukene, og de fortjener fri i påsken. Men vi kommer til å vurdere å utvide åpningstidene, slik at folk kan handle litt senere på kveldene, sier han, og kommer samtidig med samme anbefaling som Kiwi-sjefen:

– Jeg vil sterkt anbefale å handle onsdag og torsdag denne uken og i begynnelsen av neste uke. Og gjerne på formiddagen, for dem som har anledning til det. Og så ser vi helst at familiene planlegger innkjøpene, slik at de ikke kommer hele flokken.

Legg fjellvettreglene på hylla

Og så Rema 1000 kommer med noen klare råd til kundene sine.

– I år kan folk legge fjellvettreglene på hylla og forholde seg til handlevettreglene. Det betyr at de skal fortsette å bidra til dugnaden, ved å gjøre butikkturen trivelig både for ansatte og kunder, sier deres talsperoson.

LES OGSÅ: Den danske butikkens geniale triks mot hamstring av håndsprit hylles

– Årets påske må faktisk planlegges bedre enn vanlig, selv om du ikke skal på fjellet. Dere må tenke nøye gjennom når dere skal handle. Påsken er en av de store handletidspunktene i året og spesielt onsdagen har enorm omsetning. Vi må alle bidra til å spre handlingen mest mulig. Og så fortsette å holde avstand, og; ikke ta på mat du ikke skal ha, sier han videre.

129,743FansLik
1,354FølgereFølg

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter