Hjem Historier fra livet Måten den ansatte ved McDonald’s hjelper en gammel mann gir folk tårer i øyene

Måten den ansatte ved McDonald’s hjelper en gammel mann gir folk tårer i øyene

En ansatt ved McDonald’s har blitt verdenskjent etter sine gode gest ovenfor en gammel mann som skulle spise i restauranten. 

Denne hendelsen skjedde nylig i Chicago. Det var midt i det travleste tidspunktet på døgnet. Kunder strømmet inn på McDonald’s restauranten. I mylderet av folk skjedde det noe som varmer hjertet. En kunde ved navn Destiny Carreno tok bilde og forteller om hendelsen på sin Facebook-profil.

«Det jeg så i dag gir meg tårer i øynene. Medfølelse er ikke umoderne!» Slik starter Destiny sitt innlegg. Hun var nettopp ferdig på jobb og stakk innom burgersjappen på vei hjem. Da hun sto i køen så hun en eldre, handikappet mann, kjøre frem til kassen i rullestolen sin.

Den eldre spurte høflig mannen i kassen om noe. Det tok noen forsøk før folk oppfattet at han sa: «hjelp meg». Ingen visste helt hvilke form for hjelp den eldre hadde bruk for, og mannen bak kassen foreslo noen ting, før han fant ut at mannen hadde behov av hjelp til å dele opp måltidet sitt og spise det, forklarer Destiny.  
mcdonalds

For å være ærlig, så trodde jeg ikke at den ansatte ville hjelp. Spesielt ikke siden det var rushtid i Chicago og mange kunder. Men til min store forskrekkelse så stengte mannen kassen og forsvant ut av syne. Skriver Destiny Carenno.

Han hadde gått for å vaske hendene å ta hansker på seg.

Jeg var nødt til å bli værende for å se hva som skjedde. Den ansatte kom ut fra kjøkkenet, satt seg ned og begynte å skjære opp den eldre mannens måltid, før han hjalp han med å spise. På det tidspunktet kjente jeg at det kom tårer i øynene mine. Mitt hjerte satt så stor pris på denne gesten at jeg ikke klarte å styre følelsene mine, skriver hun videre.

Hun roser den ansatte for innsatsen.

«Den ansatte satt hele driften på vent for å hjelpe denne mannen, han gikk langt utover sine forpliktelser. Det var noe av det vennligste og mest ydmyke jeg noengang har sett», skriver Destiny Carenno.

Om Sosialnytt

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg


Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com