Forsiden Dyr Matet hundene sine med levende revunger

Matet hundene sine med levende revunger

Et britisk par matet hundene sine med levende revunger slik at hundene skulle få «smaken av blod».

En dyreorganisasjon hadde fulgt med på paret i skjul over en tid. Paret drev en jaktgård kalt South Herefordshire Hunt nær Lincolnshire i England. Dyreaktivistene hadde fått tips om hva som skjedde på gården, og satt opp skjulte kamera rundt på området.

På ett opptak ser man at en revunge ble kastet inntil hundene. Da ringte organisasjonen politiet, som reiste ut til gården med en gang. Det skriver britiske Metro.

Ifølge en veterinær som ble koblet inn i saken, døde revungene fort.

Foto: SWNS

Fikk ikke fengselsstraff

Hendelsen har fått stor oppmerksomhet i England, spesielt fordi paret ikke fikk fengselsstraff for handlingene sine. De ble heller ikke fradømt retten til å holde dyr.

«De hadde ingen sjanse til å rømme. Det er ikke klart hvorvidt det er hele flokken av hunder eller om det bare er en som gjorde dette», sier dommeren.

LES OGSÅ
Skolen gjorde en tabbe - Iselin fikk ikke vitnemål
LES OGSÅ
Bjørn Kjos går av etter 17 år som konsernsjef i Norwegian - dette er grunnen

Likevel mener dommeren det ikke er forsvarlig å ta fra paret muligheten til å eie dyr, da de i så fall vil miste hele levebrødet sitt.

«Jeg tar med i beregningen at å frata dem muligheten til å ha dyr, også vil ta fra dem hele levebrødet og alt håp om jobb i fremtiden», sier dommeren.

Foto: SWNS

Aktivistene raser

Dyrevernaktivister over hele England raser, og mener det eneste som er riktig å gjøre i denne saken, er å dømme paret til lange fengselsstraffer.

Dommeren på sin side forsvarer avgjørelsen med at paret beskyttet revene fra å bli skutt på jakt i skogen og at de tvert imot hadde vært barmhjertige.

Marte Frimand
Marte er utdannet journalist med lang erfaring. Hun har tidligere blitt kåret til årets gullpenn under Vixen Blogg Awards for bloggen Casa Kaos.

SE OGSÅ:

Mest lest nå

13 år gamle Sydney opptrer på kjøpesenter – får sin livs opplevelse da Ed Sheeran overrasker henne

Sydney Bourbeau opptrådte på et canadisk kjøpesenter til inntekt for en lokal veldedig organisasjon. Hun hadde valgt å synge Ed Sheerans sang "Thinking Out...

Forsvunnet amerikansk mann funnet: Hundene hadde spist han

En 57-åring hadde vært forsvunnet i flere måneder, da politiet endelig fant ham. Stedet de fant ham på, var imidlertid svært overraskende, nemlig i...

Hun gjør det over 100 år gamle treet om til et bibliotek – Imponerende

I disse dager leser mange av oss alt mulig på forskjellige typer skjerm som PC, mobil eller nettbrett. Men har vi glemt bøkene litt?...

21-åringen tok dette bildet – timer senere frarøvet en fyllekjører henne både mann og barn

Tiden kom og vi skulle dra. Lite viste vi da at om bare noen minutter så ville alt forandre seg.

43-år gammel spesiallege innenfor psykiatri : «dette bør du vite om utbrenthet»

Niklas Nygren er en svensk lege. Han jobber innenfor psykiatri og har selv følt på kroppen hvordan det er å rammes av utbrenthet. På...

Populært på Sosialnytt nå

Historier fra livet