Hjem Dyr Matfar ser hunden sin 200 meter fra land – oppdager at hunden ikke er alene

Matfar ser hunden sin 200 meter fra land – oppdager at hunden ikke er alene

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Terapihunden Harley er en hund utenom det vanlige.

Helt siden Ralph og Patricia Dorn fikk en goldendoodle (blanding mellom puddel og golden retriver) ved navn Harley, visste de at han var en spesiell type valp.

Harley har alltid likt barn og dyr. Som sertifisert terapihund elsker Harley å gi glede til sykehjemsbeboere og besøkende barn hos det lokale biblioteket.

– Vi oppdaget det med en gang, selv som en valp, hadde han et så godt hjerte, sier matfar Ralph til People.

– Han har alltid vært god med barn og dyr. Han elsker dem alle.

Og Harleys gode hjerte og omtanke viste den siste kvelden av juni. Dorns bor ved en innsjø i Culpeper, Virginia, og Ralph begynte å bli bekymret da han ropte på Harley, uten at hunden kom. Noe som er svært uvanlig for Harley.

Da han kikket ut på sjøen, ble han sjokkert da han så valpen svømme rundt 200 meter fra land. Da han så bedre etter, innså Ralph at Harley ikke var alene.

Foto: Facebook

Mens Ralph forsøkte å se hva det var som svømte rundt sammen med hunden, begynte Harley å svømme mot land. Det var da matfar oppdaget at det var en liten nyfødt hjort som svømte like foran. Harley gjette hjorten mot land. Da de omsider nådde land, hjalp Harley hjorten med å komme seg ut av vannet og begynte så å slikke og passe på den som en hønemor.

– Harley ønsket ikke å forlate hjorten, sier Ralph.

– Han fortsatte bare å ta vare på den og slikke den.

Foto: Facebook

Ralph beundret det søte paret i flere minutter, og da hjortenmoren dukket opp i nærheten, tok han Harley inn slik at moren og babyen kunne gjenforenes. Fra huset så Ralph hjortene gå sammen tilbake i skogen.

Historien ville vært god nok i seg selv hvis den endte akkurat der, men utrolig nok, det kommer mer! Neste morgen begynte Harley febrilsk å løpe fra vindu til vindu inne i huset. Ralph gikk utenfor for å se hva som foregikk, og hørte en hjort jamre seg. Han slapp Harley ut for å besøke sin lille venn, og Harley løp rett til hjortebabyen!

– Harley løp mot skogholtet og fant hjorten, skriver Ralph på Facebook.

– Den lille hjorten viftet med halen, de rørte ved nesen på hverandre, snuste og var tydelig overlykkelig over å treffes igjen.

Foto: Facebook

Ralph delte den hjertevarme historien og bildene av Harleys redningsoppdrag på Facebook, hvor den har rørt tusenvis av mennesker.

– Vi er veldig glade for at historien har rørt så mange mennesker og gitt glede til så mange, sier Ralph.

Se øyeblikket da Harley når land med sin nye lille kompis i videoen nedenfor, og ikke glem å dele denne heroiske handlingen.

https://www.facebook.com/ralph.dorn.5/videos/4048166558624848/
Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com