in ,

Matilda (3) ble funnet etter 24 timer. Da hadde hunden hennes vært ved hennes side hele tiden

Tre år gamle Matilda forsvant fra hjemmet sitt i Australia. Det hadde vært kraftig regnvær og store flommer i området, og håpet om å finne henne i live, forsvant gradvis. Men etter 24 timer, ble den lille jenta funnet. Da viste det seg at hunden hennes hadde vært sammen med henne hele tiden, og passet på henne.

Da foreldrene oppdaget at Matilta var borte, ble det satt i gang store leteaksjoner i nærområdet. Folk søkte i skogene rund, og flere helikoptre sirklet over området for å se etter livstegn fra den lille jenta.

Men det var kraftig regnvær og store flommer i området, hvilket gjorde søket ekstra vanskelig. Flere områder var totalt oversvømmet, og letemannskapene fryktet at Matilda hadde falt i vannet.


Foto: WA Police

Ble overasket av regnvær

Heldigvis ble lille Matilda funnet etter 24 timer alene i skogen. Det var et helikopter som fant henne. Det viste seg at Matilda hadde tatt seg en liten tur på egen hånd i skogen. Så hadde hun blitt overrasket av et kraftig regnvær, som førte til at stien hun hadde gått på, raskt ble oversvømmet. Dermed ble den lille jenta fanget.

Matilda ble endelig gjenforenet med foreldrene sine, og alle kunne puste lettet ut.

«Det er en helt fantastisk følelse», sa politimester Kim Massam til ABC.

Dagens helt

Men Matilda hadde ikke vært alene. Hunden hennes hadde vært sammen med henne hele natten.

«Hennes trofaste Jack russell terrier var sammen med henne, og passet på henne», skrev Western Australia Police Force på Facebook.

Og selv om alle som var involvert i letingen etter Matilda er ekte helter, er det likevel en spesiell helt som blir hyllet litt ekstra. Nemlig Matildas hund.

«Den lille hunden ble hos henne hele tiden, gjennom hele natten uten noe sted å søke ly», sier politimester Kim Massam.

LES OGSÅPolitiet fant ikke forsvunnet mann i skogen. Men så kom politihunden Sacko. Nå hylles hunden

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Birgitte Tengs

Tengs-siktede er varetektsfengslet til 12. april

Hun ble nektet skyss av taxisjåføren, fordi hun satt i rullestol – Da tok resten av taxikøen et tydelig standpunkt!