Hjem Dyr Skjønte ikke hvorfor hårstrikkene hennes alltid var våte – Så oppdaget hun hva katten gjør

Skjønte ikke hvorfor hårstrikkene hennes alltid var våte – Så oppdaget hun hva katten gjør

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Meghan James som eier katten Arlo skjønte ikke hvorfor hårstrikkene hennes alltid var våte…

Katten Arlo er av den lekne sorten. Matmor Meghan kan fortelle the Dodo at han har vært slik helt siden han var en liten kattunge.

Når Arlo er uthvilt, da er det lek som står på programmet. Han er flink å underholde seg selv, og finner hele tiden nye ting å leke med. Men favorittleken hans, den synes ikke matmor så mye om.

En av tingene Arlo ikke får nok av er matmors hårstrikk. De er morsomme. For å være sikker på at katten er trygg og ikke spiser strikkene, har Meghan fulgt godt med på at ikke Arlo spiser strikkene når han flyr rundt og leker med strikkene. Det kan potensielt være farlig for katten. Men han har bare feid dem rundt på gulvet og hatt moro med dem.

En bisarr vane katten har hatt, er å avslutte leketiden sin ved å dyppe hårstrikkene grundig i vannskålen sin. Det er lett å si hvorfor han gjør det, men det er nå en gang et slags rituale han bare har lagt seg til.

Og det at han absolutt må dynke hårstrikk-byttet sitt i vann etter endt lek, har ikke vært noe problem, frem til han bestemte seg for å bytte ut drikkevannet sitt med noe langt mindre lekkert.

Arlo begynte nemlig etterhvert å snike seg unna etter å ha lekt. Han droppet den faste avslutningen med å dynke leken i vannskålen. Likevel var strikkene fortsatt kliss våte.

Da Meghan bestemte seg for å finne ut hva han drev med og lokaliserte den lekne katten fikk hun seg en god latter – og vi vil tro en god grunn til å kjøpe nye hårstrikk:

Arlo hadde funnet en skål som var mye større enn sin egen beskjedne vannskål der han kunne dynke strikkene til matmor ordentlig godt.

Skjermbilde: tiktok

Husreglene hjemme hos Meghan er nå å aldri la toalettsetet være oppe, og lukke badedøren.

  1. katt hvite poter
Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com